geçmiş olsun. ilk kez gevşeyen bir vida duyuyorum benelli için. dikkatli olmakta fayda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
c.tesi günü inazumaya bindim. amortisörleri bizimkilerden daha yumuşaktı. alt devirleri daha güçlü. ancak 6-7000 den sonra zayıflıyor. karakter olarak bizimkinin tam tersi diyebiliriz. alt devir kullanmasına rağmen, güç için daha üst devir kullanan bizim motorlarımızla aynı yakması mantıklı değil. bizim gibi daha devirli kullansan kaç yakacak allah bilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

sevgili bosix in hediyesi reflektör yerine takılmış olan ledli park lambamız.
jant şeridi uygulamam
ayrıca usb şarj vardı elimde onuda taktım. fotoğraflamayı unuttum. aküye direk bağladım. arada anahtar yok. acaba aküde sıkıntı yaratırmı?
siteye girerken egzoz bağlantısını sürttüm ve yerinden çıktı. bende hazır çıkmışken komple söküp bir deneme yaptım.
rahatsız edici bir sesi oldu. ayrıca daha kötü devir almaya başladı. belki daha canlı olur beklentisi ile denemek istemiştim. ama işe yaramadı