- Konu Yazar
8 şubat 2016 tarihinde Esenlerdeki Aker sürücü kursuna A2 için kayıt yaptırdım. Kayıt sırasında ehliyet sınavının mart başında olacağını söylediler. Şubat sonuna doğru beni hiç arayıp sormadıkları için telefon edip net sınav tarihini sordum. Telefondaki kişi "tam belli değil sınav tarihleri açıklanmadı" dedi. O an şüphelenmeliydim
r: Daha sonra mart başında aradığımda 26 martta sınav olduğu söylendi. Sorun etmedim 2 hafta geç olsun birşey olmaz dedim. Ama sürücü kursu beni hiç arayıp sormayınca şüphelenmeye başladım. Geçen çarşamba gidip sordum "Beni unuttunuz herhalde?" diye. Gerçektende unutmuş gibiler oradaki sekreterin hiçbir şeyden haberi yok ve hiçbir şey yapmaya yetkiside yok sadece para almayı biliyor. Dedi ki "yetkili kişilerin cenazesi var ben yarın seni arattıracağım". Tabi ki kimse aramadı. Tekrar kursa gittim yine aynı laflarla beni oyaladı arattıracağını söyledi. Bu şekilde bugüne kadar beni oyaladılar. Sınava 4 gün kaldı ve hala ortada eğitim falan yok. Zaten istediğim şey eğitimde değil şuan kullandığım motosikletin vitesleri ters olduğu için alıştırma yapmam gerekiyor. Boş alanda bana motosikleti versinler yeter. Masrafları benim yakacağım 5-10 liralık benzin sadece. Onu bile yapmaktan kaçıyorlar.
Bugün şikayet etmek için esenler ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim ve dolandırıldığımı anladım.
ale: Sınav kaydımın yapılmamış. Zaten aker sürücü kursunun öğrenci kayıt etmeye yetkisi yokmuş. Gerekliliklerini yerine getiremediklerinden kapatılmışlar. Buna rağmen yeni kayıtlar almaya devam ediyorlar. Parayı alıyorlar ve hiçbir şey yapmıyorlar.
Yetkili kişilere şikayet dilekçemi verdim şu an yapabileceğim hiçbirşey yok. B sürücü sertifikam dahil bütün belgelerim ve peşin olarak verdiğim 400 tl dolandırıcı kursun elinde nasıl geri alacağım belli değil. Ben dolandırıldım siz dolandırılmayın. Esenler Aker sürücü kursuna gitmeyin!
Not: Aksarayda da bir tane aker sürücü kursu varmış. Beni dolandıran kurs Esenler meydanda. Karışıklık olmasın.
Bugün şikayet etmek için esenler ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim ve dolandırıldığımı anladım.
Yetkili kişilere şikayet dilekçemi verdim şu an yapabileceğim hiçbirşey yok. B sürücü sertifikam dahil bütün belgelerim ve peşin olarak verdiğim 400 tl dolandırıcı kursun elinde nasıl geri alacağım belli değil. Ben dolandırıldım siz dolandırılmayın. Esenler Aker sürücü kursuna gitmeyin!
Not: Aksarayda da bir tane aker sürücü kursu varmış. Beni dolandıran kurs Esenler meydanda. Karışıklık olmasın.