125cc lik motor önerisi

Merhaba abilerim sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.
Hazır Ocak'da yasa düzenlenmişken motor aşkımı gerçekleştirmek istiyorum. 18 Kasım 2000 doğumluyum bu kasım 16'ya girdiğim gibi müraacat edeceğim Youtube'da nasıl fren yapılır,nasıl kontra yapılır, nasıl vites değiştirilir gibi bir çok şeyi araştırarak zaten öğrendim sürebileceğimide düşünüyorum tek korkum supersport istediğimden viraj'da insanlar hızdan da olsa baya bir eğiliyor o kadar eğilebilirmiyim bir fikrim yok. Her neyse asıl konuys geliyim ben şimdi Honda cbr 125R alacaktım fakat KMT 125R ile tanışana kadar bu motor beni benden aldı resmen hayranı oldum bir an önce aralık olsun da ehliyetimi alıyım ve motoruma kavuşıyım istiyorum ama bazı sorunlar var. :( arkadaşlarımda benim gibi Honda cbr 125R düşünüyor fakat ben ne zaman KMT alacağım desem "Ölürsün!" Diyorlar biliyorum ani atak yapan hızlı ve güçlü bir motor ama biraz abartmıyorlar mı ? Scooter sürmüşlüğüm var bi 10 dk kadar da commenter sürmüştüm fakat ben A1 ile böyle bir imkanım var iken supersport bir motor istiyorum sizin önerileriniz nelerdir ? Cidden KMT o kadar tehlikeli mi ? Yok sa aşkımın peşinden gidip KMT mi almalıyım sizler hepiniz benden daha bilgilisiniz önerilerinizi bekliyorum ehliyeti mi alınca 250cc bir modele geçeceğim ama şimdilik A1 kuralları yüzünden 125CC de kalmış durumdayım önerilerinizi merakla bekliyorum. iyi günler. :)

Merhaba abilerim sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.
Hazır Ocak'da yasa düzenlenmişken motor aşkımı gerçekleştirmek istiyorum. 18 Kasım 2000 doğumluyum bu kasım 16'ya girdiğim gibi müraacat edeceğim Youtube'da nasıl fren yapılır,nasıl kontra yapılır, nasıl vites değiştirilir gibi bir çok şeyi araştırarak zaten öğrendim sürebileceğimide düşünüyorum tek korkum supersport istediğimden viraj'da insanlar hızdan da olsa baya bir eğiliyor o kadar eğilebilirmiyim bir fikrim yok. Her neyse asıl konuys geliyim ben şimdi Honda cbr 125R alacaktım fakat KMT 125R ile tanışana kadar bu motor beni benden aldı resmen hayranı oldum bir an önce aralık olsun da ehliyetimi alıyım ve motoruma kavuşıyım istiyorum ama bazı sorunlar var. :( arkadaşlarımda benim gibi Honda cbr 125R düşünüyor fakat ben ne zaman KMT alacağım desem "Ölürsün!" Diyorlar biliyorum ani atak yapan hızlı ve güçlü bir motor ama biraz abartmıyorlar mı ? Scooter sürmüşlüğüm var bi 10 dk kadar da commenter sürmüştüm fakat ben A1 ile böyle bir imkanım var iken supersport bir motor istiyorum sizin önerileriniz nelerdir ? Cidden KMT o kadar tehlikeli mi ? Yok sa aşkımın peşinden gidip KMT mi almalıyım sizler hepiniz benden daha bilgilisiniz önerilerinizi bekliyorum ehliyeti mi alınca 250cc bir modele geçeceğim ama şimdilik A1 kuralları yüzünden 125CC de kalmış durumdayım önerilerinizi merakla bekliyorum. iyi günler. :)

motosiklet eğitimi aldın diyelim yada biryerlerde korkarak düşmeyecek seviyesine geldiysen 125 lik motorlar seni düşürmez kafada kaldırmaz lastiklerin iyi ise suda pislikte de düşürmez yani gsxr400 falan almayacaksan korkma

yani biri 10 beyfir 100 yapsa ne olur diyeri 14 beygir 100 yapsa ne olur 80 beygir olmadıktan sonra sevdigini al paran varsa . ::152::

Teşekkürler :) daha önceden bir supersport'a hiç binmediğim için demişlerdir demek ki... Peki RC 125 hakkında ne düşünüyorsunuz bana çok kullanışlı geldi özellikle vites arttırma uyarısı benim sevdiğim bir özellik.

KMT 125R : KMT RC 125 bir yerde okumuştum o ismi aklımda öyle kalmış.

Teşekkürler :) daha önceden bir supersport'a hiç binmediğim için demişlerdir demek ki... Peki RC 125 hakkında ne düşünüyorsunuz bana çok kullanışlı geldi özellikle vites arttırma uyarısı benim sevdiğim bir özellik.

valla 125 cc de gitmek mi istiyosun kaçan birşey söyle gazı açtınmı uzucaksın o zamaaaan gelsin 2 zamanlılar

APRİLLA RS 125 2T ESKİSİ YANİ 2 ZAMANLI 2T 2 ZAMAN UNUTMA

YADA DERBİ GPR 125 R 2T

BU BABALAR 15 BEYGİR YAPAR VE 2 ZAMANLI ARI SESİ MİSALİ BİR GİDİŞLERİ VAR YA YAĞLI BENZİN YADA MİXER E YAĞ DEPOYA BENZİN OLMASI LAZIM HATIRLAMIYORUM SIFIRLARI 4 ZAMANLIDIR GİTMEZ AMA GİDECEK DİYORSAN BUNU ALACAKSIN TOP SPEED 140-145 DİR DİŞLİ BÜYÜTÜRSEN 160 180 DENEYENLER VAR MADEM HIZ BEYGİR TAKINTIN VAR AL İKİ ZAMANLI 125 İLK NORMAL SONRADA GÜÇLENDİR HAYVANI OK GİBİ GİDERSİN 125 OLARAK TABİ :queen:
SONRASINDA BUNLARIN BLOK BÜYÜTME KİTLERİ VAR 200 E O ZAMAN DA MOTORU DEĞİŞTİREREK CC BÜYÜTMÜŞ OLUYORSUN AMA 2 ZAMANLA 4 ZAMANIN ARASINDA TEPKİME FARKLARI VARDIR NASILMI BİRİ 2 ZAMANLI DAHA SERİ DİR ALET BİR NALETTİR YANİ SEÇİM SENİN HIZ SA 2 ZAMAN GÖRÜNTÜYSE NE İSTERSEN..

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:43 ----------

DERBİ GPR 125 R 2T

0001162993@Derbi-GPR125.jpg

big-derbi-gpr-125-r-52909.jpg

Derbi_GPR_125_Racing_kün_190.482708.jpg.1676840.jpg

12700.jpg

derbi-gpr-125-nude-2005-8.jpg

APRİLLA RS 125 2T

aprilia-rs-125-2008-8.jpg

74092176.jpg

aprilia-rs-125-2008-4.jpg
2007-Aprilia-RS125-459357.jpg

AMA PARÇA OLARAK DERBİ UCUZDUR APRİLLA SERVİSİ YOK DİYİM SANA DERBİ İSPANYA GARİBİM YAKIN APRİLLA AMAN DİYİM

125cc takıntım yok 16 yaşında A1 alabilirim a1'de 125cc 15hp ye kadar.

İşte ben senin derdini anladım :queen: apaçiler familyasına katılmak istiyorsun iki zamanlılar 4 zamanlıları yok ederler dışarda beyendiysen 2 zamanlı al daha hızlı uzun süre kunlanacaksın yakıtı yüksektir ama pek takmıyorsun anlaşılan yakıtı

KMT ne ya :)..Amma güldüm haa. KTM o KTM...
Daha yolun çok başındasın..Allah yolunu açık etsin

Mobil kullanıyorum her büyük harf İçin tek tek tıkladıgımdan boyle olmus nedeni ni anlamadım ama hep KMT diye yazmışım uyarınız için teşekkürler normalde KTM oldugunu biliyorum ama neden fark edemedim kmt yazdıgımi hic bir fikrim yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------

İşte ben senin derdini anladım :queen: apaçiler familyasına katılmak istiyorsun iki zamanlılar 4 zamanlıları yok ederler dışarda beyendiysen 2 zamanlı al daha hızlı uzun süre kunlanacaksın yakıtı yüksektir ama pek takmıyorsun anlaşılan yakıtı
Yok aslında hic apaçi lere katılmak istemem çokda bilgim yok benim icin daha cok denge ve görünüm onemli zaten daha cok Bahçeşehir de süreceğim burda hız yapabilecegim bir yer yok ama alişinca aradabir Şişli ye okuluma da giderim. daha ileride daha guclu bir motor almak istiyordum ama bunların baslangic için daha iyi olduğunu soyluyorsanız bu modellere bakabilirim

Son düzenleme:
Benim tavsiyem öncelikle Yamaha YBR125 gibi dengeli, sağlam ve ikinci eli de çok hızlı olan bir motorla başlaman yönünde olurdu. CBR125 gibi motorlar SS sınıfında gibi görünen ama aslında o sınıfta değerlendirilemeyecek makineler. Yeni öğreneceğin için hata toleransı olan ve değiştirmek istediğinde hızlı bir şekilde satabileceğin bir motor olduğu için YBR125'i tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar