- Konu Yazar
Merhaba abilerim sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.
Hazır Ocak'da yasa düzenlenmişken motor aşkımı gerçekleştirmek istiyorum. 18 Kasım 2000 doğumluyum bu kasım 16'ya girdiğim gibi müraacat edeceğim Youtube'da nasıl fren yapılır,nasıl kontra yapılır, nasıl vites değiştirilir gibi bir çok şeyi araştırarak zaten öğrendim sürebileceğimide düşünüyorum tek korkum supersport istediğimden viraj'da insanlar hızdan da olsa baya bir eğiliyor o kadar eğilebilirmiyim bir fikrim yok. Her neyse asıl konuys geliyim ben şimdi Honda cbr 125R alacaktım fakat KMT 125R ile tanışana kadar bu motor beni benden aldı resmen hayranı oldum bir an önce aralık olsun da ehliyetimi alıyım ve motoruma kavuşıyım istiyorum ama bazı sorunlar var.
arkadaşlarımda benim gibi Honda cbr 125R düşünüyor fakat ben ne zaman KMT alacağım desem "Ölürsün!" Diyorlar biliyorum ani atak yapan hızlı ve güçlü bir motor ama biraz abartmıyorlar mı ? Scooter sürmüşlüğüm var bi 10 dk kadar da commenter sürmüştüm fakat ben A1 ile böyle bir imkanım var iken supersport bir motor istiyorum sizin önerileriniz nelerdir ? Cidden KMT o kadar tehlikeli mi ? Yok sa aşkımın peşinden gidip KMT mi almalıyım sizler hepiniz benden daha bilgilisiniz önerilerinizi bekliyorum ehliyeti mi alınca 250cc bir modele geçeceğim ama şimdilik A1 kuralları yüzünden 125CC de kalmış durumdayım önerilerinizi merakla bekliyorum. iyi günler. 
Hazır Ocak'da yasa düzenlenmişken motor aşkımı gerçekleştirmek istiyorum. 18 Kasım 2000 doğumluyum bu kasım 16'ya girdiğim gibi müraacat edeceğim Youtube'da nasıl fren yapılır,nasıl kontra yapılır, nasıl vites değiştirilir gibi bir çok şeyi araştırarak zaten öğrendim sürebileceğimide düşünüyorum tek korkum supersport istediğimden viraj'da insanlar hızdan da olsa baya bir eğiliyor o kadar eğilebilirmiyim bir fikrim yok. Her neyse asıl konuys geliyim ben şimdi Honda cbr 125R alacaktım fakat KMT 125R ile tanışana kadar bu motor beni benden aldı resmen hayranı oldum bir an önce aralık olsun da ehliyetimi alıyım ve motoruma kavuşıyım istiyorum ama bazı sorunlar var.