Sübap yuvası genişletme

Merhabalar motosiklet.net üyeleri,

Pek emin değilim ama sanırım 150cc bir üst kapağa sahibim yapısal olarak baktığımda 200cc farkı bulunmamakta, buna 200cc vtc sübap takımı uydurabilir miyim?

Motosiklet: Kuba Çita 170FX

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

Bu işten anlayan yok sanırım

Geçenlerde facebookda gördüm Mondial 125 mh drifte Komple 250 cc + 4 subaplı üst kapak takmışlar :D

4 sübap mı :santa:

Bizim burda 6 vites yapan bi usta vardı ama 4 süpap nedir ustaa. Link atabilir misiniz?

abartılıcak birşey yok sonuçta egzantirik iteceklide olsa zincirlide olsa 2 yi 4 e çevirebilirsin hazır kitler varsa ki cg blok için var vakti zamanında bende yapmıştık hatta gy6 bloklu scooterıda 2 den 4 e çevirip su soğutmada eklemiştim o altı vites yapan ustada tornada kendi yapmıyor çinde üretilmiş 6 lı vites dişlisi takıyor sonuçta :)

Çorum İl Temsilcisi
abartılıcak birşey yok sonuçta egzantirik iteceklide olsa zincirlide olsa 2 yi 4 e çevirebilirsin hazır kitler varsa ki cg blok için var vakti zamanında bende yapmıştık hatta gy6 bloklu scooterıda 2 den 4 e çevirip su soğutmada eklemiştim o altı vites yapan ustada tornada kendi yapmıyor çinde üretilmiş 6 lı vites dişlisi takıyor sonuçta :)

gaza getiriyorsunuz beni (de para yok işte :D )

Benim üstünde 150cc üst kapak mevcut, ben elimdeki kapağın yuvalarını genişlettirip 200cc sübap takımı taktırabilir miyim diye sormuştum ama?

gaza getiriyorsunuz beni (de para yok işte :D )
paran yoksa salla o zaman bu işler 200-300 tl ile vede amatörce olucak işler değil çalınan scooter 160 top speed vede cbrla kafa kafa cok rahat kalkar haldeydi orjinal hali 150cc kanuni ronny di tabi motor fiyatından fazla para harcadım o ayrı ama bunlar zevk vede madiiyat işi sonuçta motorun fiyatıyla birlikte toplamda işcilik hariç 6000 tl verdim o paraya bşka motorlarda alabilirdim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Benim üstünde 150cc üst kapak mevcut, ben elimdeki kapağın yuvalarını genişlettirip 200cc sübap takımı taktırabilir miyim diye sormuştum ama?

üst kapağı komple değiştirsen daha iyi olur diğer türlü sadece subapları büyütürsün oda olabilir

çinle şaka olmaz gençler show işler yapacaksanız mz 301 motoru bulun ikitane krank milini bağlayın 600 cc iki silindir iki zamanlı benzin delisi hız manyagı yani ölüm makinesi yapın ölün oğlum bunlar sizi öldürmez süründürür. :bestmt:

QoRaY motorun 150'likse zaten subapları büyütmene gerek yok. Motoru 200cc üzeri yapacaksan zaten silindir kapağı mecbur değişecek. 200'lük silindir kapağı bile yetersiz kalıyo performanslı kullanımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar