matematik bilecek kadar zekam var allaha şükür elektronik öğrencisiyim işim integral türev hesaplamakla geçiyo bilip bilmeden konuşmayalım lütfen ben sadece neyin neye göre yapıldığını bilmiyorum daha önce hiç yakıt hesaplaması yapmadım neye göre hesaplandığını bilmiyorum daha önce ne arabam oldu nede motorum nede bu işlerle ilgili mevzum insanları yargılamadan önce düşünün ha sanmayın ki bende o hitap ettiğiniz kısımdanım imzamdan zaten ne fikirde bi insan olduğumu anlayabilcek durumdasınızdır diye tahmin ediyorum ayrıyetten türkçenin nasıl kullanıldığını bilmeyip 4 işlem bilmiyor diye insanlara çamur atmakta efsane kafalar...
Genç kardeşim ben seni yargılamadım ki yanlış anlamışsın, Ben eğitim sistemini eleştirdim triple integral de bilebilirsin, s7-300 plc yazılımı yapıyor, circuit-maker ve isis proteus da devrede çiziyor ,integral hesaplarını matlab da ,istatistik verilerin içinde minitab kullanıyor olabilirsin bunlar hiç bir şey değiştirmiyor..
Emimin ki sınıfında diğer talebeler de üç aşağı beş yukarı aynıdır,
Hem mat bilip hem bu soruyu sorman demek ki bu dönemdeki öğrencilerin muhakeme yeteneğinin olmadığı gösterir ki bu çok daha vahim keşke mat bilmeseydiler.. Yanlış algılama güzel kardeşim bunda senin zeka veya her hangi bir sıkıntın yok olay tamamen eğitim ile alakalı ,(neyi nasıl öğretikleri)
Ben seni tanımam etmem derdim de olamaz yazdıklarını okuyunca Ülkem ve geleceği için üzüldüm sadece bunu da dile getirdim. Bu sorduğun soruyu benim çağdaşlarım da orta okul talebesi sormaz.
Sana bir büyüğün ağabeyin olarak da tavsiyem şu olur , Eksiklikler hatalar insanın üzerinde ki akrep gibidir, onları sana söyleyenler senin düşmanın değil bilakis dostundur, Esas düşmanın sen süpersin diye sana eksiklerini söylemeyenlerdir.. Şöyle düşün mantığı daha basit tutayım üzerinde zehirli bir böcek geziyor olsa sana birisi bunu söylese ne yaparsın veya söylemese seni soksa acı ile tercübe etsen..