Bajaj Pulsar 150 NS Bu nisan ayının başında alacağımdan acele ediyorum MT Saygılar

:queen: :flower:

Tekrar selamlar,

Baktım olmayacak cbr yzf temizine bütçe yok baktım dealim roadwin dökülüyor :)

Bende diyorum hem sıfır hem param yetiyor 2015 model bir bajaj pulsar 150 ns çekeyim

Kullanıcı yorumları nelerdir ?

200 ns gibi kronik hastalıkları varmı ?

hocam 15.000 km oldumu satmayı planlıyorum ozaman öğrenciliğim bitiyor en kötü ihtimalle satmasını felan geçtim ama dökülürmü duydumki 200 ns stop ediyor felan aynıları 150 ns için geçerlimi ne diyorsunuz bajaj bir japon kalitesini verirmi ?

Önemli Not: Tabiki parçası ucuz ona göre kaliteside ucuz fakat montajı felan ne olur ninja 300 a.e.a videosunda görmüştüm yarım cm ayrılıyordu birbirlerinden parçalar sanırım anlatabildim birazda olsa :pr::pr::pr::silent::silent::pr::silent: bu emojiler beni daha iyi anlatır :)

Herkese Saygılar Düzceden selamlar

15000 km de dağılan motor ben görmedim , bakım şartı ile söylüyorum .

bu ikilemler sende bitmeyecek :) çünkü bende aynıyım, 2. el alacaksan ; en az km yapmış , sürücüsü en adam gibi duran bir motoru seç, tek motor almaya sakın gitme , iki kişi gidin (bilen biri ile tabii ).

bu ikilemler sende bitmeyecek :) çünkü bende aynıyım, 2. el alacaksan ; en az km yapmış , sürücüsü en adam gibi duran bir motoru seç, tek motor almaya sakın gitme , iki kişi gidin (bilen biri ile tabii ).

saol abi halimden anlıyosun motorum yokya boş boş soru soruyo sanıyolar dediklerini unutmaycağım abi teşekür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

15000 de motormu dökülür yav . bence ikinci el pulsar 200 ns al bak ben satyorum mesela :queen:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-aradigimi-buldum-fiyat-dustu-acil-7500-tl-278830082/detay

abi be fiyat çokbe abi hadi extralı felanda çok bende o para yok malesef sen bir kullanıcı olarak dürüstçe bana sorunlarını anlatırmısın ? lütfen çok önemli ?

not:param olsa alırım bana göre çok yoksa güzel alet

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2.ele falan hiç girme al sıfır 150 ns bak keyfine. Stop etme sorunu yaşayanda var yaşamayanda her kafadan bir ses çıkıyor. Bende z250 sl alacağım zaman stop etme sorunlarından şikayet edenler vardı yurt dışı forumlardada paylaşıyorlardı youtubede videoları falan izliodum bismillah dedim aldım 1 kere sıkıntı yaşatmadı. Satamazsın elinde kalır sorun çıkarsa parçası çok pahalı garajda yatar vs vs birdünya şey söylediler. Kimsenin lafına kulak asma. Bu motoru beğendinmi beğenmedinmi? Bu motorun parasıyla daha çok beğendiğin daha kaliteli bir motor alabiliyormusun alamıyormusun ona bakacaksın. Elimdeki paraya en çok beğendiğim bu motor diosan hiç durma bile sonuçta sıfır alıosun fabrika hatalarına karşı garanti kapsamında bajaj az çok kendinide kanıtlamış serviside var yedek parçasıda .İyi kötü 2.el piyasasıda daha ne olsun.

Kardeşim bende pulsar as150 var çok memnunum tavsiye ediyorum aklına takılan sorular varsa sorabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar