Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tde

Bende demirlerin yamulacağı kanısındayım aynı zamanda arkadada oturanında dayanacağını düşünürsek deldirmek daha mantıklı duruyor. Ben uzun zaman kullanmayındüşünüyorum eğer motorumu satacak olursam belki taktırırım. Çünkü çantalrı ve diğer aparatları bir sonraki motoruma göre alıp uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum.

Peki elcik koruma tavsiyeniz nedir arkadaşlar. Ali expressten almayı düşünüyorum. Yurt içinde çok pahalı. Ali expressten alıpta memnun olduğunuz önerebileceğiniz bir ürün varmı.
İlginiz için teşekkürler

F modele elcik koruma almadan once iyice olcup bicin.
Gidonu tam tur cevirince grenajla arasinda mesafe kalmiyor.

Merhaba arkadaşlar,
150RKS ile 10 ay önce motor öğrenmeye başladım ve şimdi sattım, 250'ye geçmeyi düşünüyorum. Aslında amacım sıfır inazuma almaktı ancak yeni fiyatları görünce dudağım uçukladı. Genelde eşim ile gezeceğimden ve uzun yol da yapmayı düşündüğümden Inazuma'ya karar kıldım. Forumdan okuduğum kadarı ile de doğru karar vermişim. Temiz bir inazuma arıyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,
150RKS ile 10 ay önce motor öğrenmeye başladım ve şimdi sattım, 250'ye geçmeyi düşünüyorum. Aslında amacım sıfır inazuma almaktı ancak yeni fiyatları görünce dudağım uçukladı. Genelde eşim ile gezeceğimden ve uzun yol da yapmayı düşündüğümden Inazuma'ya karar kıldım. Forumdan okuduğum kadarı ile de doğru karar vermişim. Temiz bir inazuma arıyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

2014model 5700km de siyah renk
Topcase
Koruma demiri
Orta sehpa
Ve uzun ön cam var
Düşünürseniz.... Fiyat 11900

Merhabalar,
250 cc lik bir modelle bende motor dünyasına girmek istiyorum,1.82 boy ve 87-90 arası gidip gelen bir kilom var :)
yaş biraz geçkin,o nedenle sakin ,ağır ,oturaklı, gezi amaçlı (çok uzak mesafeler değil) ama istanbul trafiğinde de
bana avantaj sağlayacak bir motor olsun istiyorum ,netten yaptığım araştırmalar ve geçen ay sonu iki gün boyunca
katıldığım fuar sonucu inazuma F almaya çok yakınım.(gözüm endurolarda kaldı ama bu hevesi mi 1 yıl kadar bastıracağım)
İlk motorum olacak,güvenli sürüş eğitimi alacağım.Şu an kask ve koruyucu kıyafetlerin araştırmasındayım bir -iki haftaya
tamamlarım diye düşünüyorum.
Inazuma F ler de aldıktan sonra takoz-orta sehpa ve çanta demiri hatta üçlü aksesuar diye satılıyor sanırım,bunların maliyeti
ve ilave ne yapılabilir konusunda sizden bilgi rica edeceğim,bir de üzerinde gelen lastikleri değiştirmem gerekir mi Diablo Rosso II
den övgü ile bahsediliyor ama ön için uygun ebat göremedim yada ben atladım,içinizde böyle bir değişim yapan var mı?
(Kusura bakmayın 250 sayfanın tamamamını henüz okuyamadım ,sondan geriye doğru gidiyorum :) )

Merhabalar,
250 cc lik bir modelle bende motor dünyasına girmek istiyorum,1.82 boy ve 87-90 arası gidip gelen bir kilom var :)
yaş biraz geçkin,o nedenle sakin ,ağır ,oturaklı, gezi amaçlı (çok uzak mesafeler değil) ama istanbul trafiğinde de
bana avantaj sağlayacak bir motor olsun istiyorum ,netten yaptığım araştırmalar ve geçen ay sonu iki gün boyunca
katıldığım fuar sonucu inazuma F almaya çok yakınım.(gözüm endurolarda kaldı ama bu hevesi mi 1 yıl kadar bastıracağım)
İlk motorum olacak,güvenli sürüş eğitimi alacağım.Şu an kask ve koruyucu kıyafetlerin araştırmasındayım bir -iki haftaya
tamamlarım diye düşünüyorum.
Inazuma F ler de aldıktan sonra takoz-orta sehpa ve çanta demiri hatta üçlü aksesuar diye satılıyor sanırım,bunların maliyeti
ve ilave ne yapılabilir konusunda sizden bilgi rica edeceğim,bir de üzerinde gelen lastikleri değiştirmem gerekir mi Diablo Rosso II
den övgü ile bahsediliyor ama ön için uygun ebat göremedim yada ben atladım,içinizde böyle bir değişim yapan var mı?
(Kusura bakmayın 250 sayfanın tamamamını henüz okuyamadım ,sondan geriye doğru gidiyorum :) )

Motor tam sizlik, düşünmeden alın. Düz beyazı tavsiye ederim. Üçlü çanta demiri ve orta sehpa konusunda irf motorun sitesinden faydalanabilirsin. Çanta olarak Givi e22 veya kappa k22 öneririm. Daha büyük çantalar motora büyük geliyor. F versiyonda takozun pek işe yaramadığı söyleniyor, o konuda ben de bilgisizim.

Arkadaşlar merhaba.

Bizim motorun motor yağı tahliye tapa vidasının ölçüsünü bilen var mı acaba aranızda.

Motor tam sizlik, düşünmeden alın. Düz beyazı tavsiye ederim. Üçlü çanta demiri ve orta sehpa konusunda irf motorun sitesinden faydalanabilirsin. Çanta olarak Givi e22 veya kappa k22 öneririm. Daha büyük çantalar motora büyük geliyor. F versiyonda takozun pek işe yaramadığı söyleniyor, o konuda ben de bilgisizim.

Cevap için teşekkürler,renk konusunda stokta düz beyaz yok, maliyet açısından 2015 model almayı düşünüyorum,muhtemelen çift renk mavi-beyaz olacak.

Cevap için teşekkürler,renk konusunda stokta düz beyaz yok, maliyet açısından 2015 model almayı düşünüyorum,muhtemelen çift renk mavi-beyaz olacak.

Mavi beyaz motorun rengi çok şık gerçekten de. Lakin arkaya çanta seti takacak olunca iş değişiyor. Siyah ya da beyaz motor da arkaya takılacak siyah çanta seti çok daha şık duruyor. Mavi beyaz olan da bir tık görüntü sıkıntısı daha fazla sanki. Ben de mavi beyaz Inazuma F kullanıyorum. Aklımdaki tek soru işareti çantaları ne renk kullanmak gerek şeklinde. Zİra çanta rengi konusunda renk alternatifi tercih etme lüksümüz yok.

Mavi beyaz motorun rengi çok şık gerçekten de. Lakin arkaya çanta seti takacak olunca iş değişiyor. Siyah ya da beyaz motor da arkaya takılacak siyah çanta seti çok daha şık duruyor. Mavi beyaz olan da bir tık görüntü sıkıntısı daha fazla sanki. Ben de mavi beyaz Inazuma F kullanıyorum. Aklımdaki tek soru işareti çantaları ne renk kullanmak gerek şeklinde. Zİra çanta rengi konusunda renk alternatifi tercih etme lüksümüz yok.

Haklısınız, resimde ki gibi beyaz bir çanta seti fena durmaz herhalde.Tabii dezavantajı çok olabilir kir ,sürtme,çizilme vs. olayları

inazuma%20beyaz_zpsrmqegjjc.jpg

Arkadaş Mart fena feyk attı bize yahu. Sıcak havalar Ce.eee dedi motora bindik tadını aldık. Lakin tadı damağımızda kaldı. Bu sene sıcak havayı daha erken bekliyoruz. Hadi hayırlısı.

hepimizde senin gibi beklemedeyiz,artık yavaş yavaş gezi zamanı yaklaşıyor,kazasız bir yaz sezonu geçirmenizi dilerim,saygılar...

Arkadaş Mart fena feyk attı bize yahu. Sıcak havalar Ce.eee dedi motora bindik tadını aldık. Lakin tadı damağımızda kaldı. Bu sene sıcak havayı daha erken bekliyoruz. Hadi hayırlısı.

Ilk haftasina aldandim, daha da motoru yatirmam dedim, gectigimiz hafta bi soguk yedim 3 gundur grip :pr: Salya sumuk geziyorum otobuslerde.

Istanbul yarindan itibaren isiniyor, umarim kazasiz belasiz bir sezon olur herkes icin.

Kocaeli İl Temsilcisi
Ilk haftasina aldandim, daha da motoru yatirmam dedim, gectigimiz hafta bi soguk yedim 3 gundur grip :pr: Salya sumuk geziyorum otobuslerde.

Istanbul yarindan itibaren isiniyor, umarim kazasiz belasiz bir sezon olur herkes icin.

Geçmiş olsun Ferhat kardeşim. Bende 2 hafta önce motorla gezerken soğuk havaya çarpıldım. :mrgreen: 10 gün boyunca öksürük ve salya sümük olmaktan zor atlattım valla. Dikka et kalın giyin. Gündüz güneş olsa da havada , geceleri 0 derecelere kadar düşüyor sıcaklık.

Ben normalde çok üşüyen bir insanımdır. Az esintili bir ortamda bile kolayca etkilenirim. Ama ne ilginç ki motosikletin üstünde Kutup Ayısı kesiliyorum. Rüzgar, soğuk, ayaz umurumda bile olmuyor. Maşallah diyeyim kendime. yine de temkinli olmak açısından kendime 8 derecelik bir sınır belirledim. Neden 8 derece dersek; kullandığımız standart buzdolaplarının normal ısı aralaığı 2-8 derece aralığıdır. 8 derecenin altında kendimi dolapta yolculuk yapar gibi hissetmemek için binmiyorum motora.:queen:

Bir ay önce Michelin Pilot street aldım , orjinal ebatlarda (110/80) gidon çok titriyor. Bugün servise götürdüm, sağolsunlar çok ilgilendiler. Balansta,jantta sorun yok. Benim anladığımı lastiğin kendisi problem. Pirelli alın derim ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

hocam siz neye karar verdiniz? Ben orjinal ebatta (110/80) pilot street aldım bir ay önce. Gidon çok sallanıyor. servise götürdüm, herşeyi kontrol ettiler ama düzelme olmadı. Ben sorunun lastikten kaynaklandığını düşünüyorum artık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

orjinal ebat michelin pilot street taktım ama gideon çok sallanıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

ben 110/80 pilot street aldım,gidon çok sallanıyor. Sakın alma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

pilot street 110/80 aldım, çok kafa sallıyor. Almayın bunu

Merhabalar

Puig'in inazuma için ürettiği ön camı kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabilir miyim ? Şehir içinde çok da önemli değil benim için fakat uzun yolda rüzgara karşı koruması iyi midir ? Memnun kaldınız mı ?

uzun yolda sabit sürüş için max hız 120 yi geçmemeli inazuma için ideal hız limiti 120

Merhabalar

Puig'in inazuma için ürettiği ön camı kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabilir miyim ? Şehir içinde çok da önemli değil benim için fakat uzun yolda rüzgara karşı koruması iyi midir ? Memnun kaldınız mı ?

Boyunuz kaç? Ona bağlı biraz da. Ben de taktırmayı düşünüyordum bir ara ama benimle aynı boylarda taktırmış olan bir abi "boşuna alma bir işe yaramıyor, ancak görüntü" demişti. Boyum 1.87 bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar