Yamaha İstanbul'un açılışına tüm motosiklet tutkunları davetlidir. 19.03.2016

İstanbul Esenyurt Otoport'ta yeni açılan Yamaha Bayisi İstanbul Yamaha'da bu haftasonu açılış kokteyli düzenlenecektir.
Etkinliğe tüm motosiklet tutkunları davetlidir.

19.03.2016 tarihindeki açılış kokteyli saat 10:00'dan akşam 18:00'e kadardır.
Ayrıca 500 TL ve üstü alışveriş yapan herkese 1000 TL hediye çeki kazanma şansı.

İstanbul Yamaha

Adres: Otoport Avm Turgut Özal Mah. 68. Sok. No:46/14 Esenyurt /İstanbul
Otoport E5 Yolu Üzeri Torium AVM Yanı Haramidere mevkiindedir.
Tel : 0850 602 07 07

bJ3ZEb.jpg

dkplNX.jpg

A5a8XL.jpg

0mdWpB.jpg

4b4WVG.jpg

O7g8zD.jpg

zrXOpj.jpg

GoVW4Z.jpg

yLQJpj.jpg

Ekli dosyalar

• yamaha-istanbul-acilisi.jpg
    yamaha-istanbul-acilisi.jpg
    80.3 KB · Görüntüleme: 22,195
Sayısaldan yada milli piyangodan para çıkmasını bekliyorum.Açacağım bende merak etmeyin :)

Ümraniyede bizim mahalleye kazımkarabekire de bir tane açılıyor, beni hem şaşırttı hemde sevindirdi böyle varoş bir mahalleye yamahanın bayi açması :)

1 haftadır her gün önünden geçerken yavaşlayıp şöyle bi süzüyorum motorları :D

İndirim falan yok ama hediye çeki kazanma şansı var.Yemişim öyle açılışı.

Böyle mağazaların artıp arzın yükselmesi öncelikle biz motosiklet sevenler için büyük bir artı.
Bu sebeple gidip hayırlı olsun deyip bi anahtarlikla da olsa destek olmak lazım ..
İmdirim yazılmamış olsa da mutlaka yaparlar bence
B.düzü avcılar tarafında Yamaha bayii yoktu isabet olmuş hayırlı olsun.

zaten açılmamış mıydı :bounce: hatta giden arkadaşlar fotoğraf filan çekilenler vs.. anlayamadım :santa:

Motosikleti
Pancar Motoru
Yamaha İstanbul... Bildiğimiz bayi açılışı, lakin akıllıca olmuş. Daha önce Yamaha İstanbul'da yok muş ta, yeni açılıyor gibi olmuş... :)

guzel gelısme hayırlı olsun fakat hergun oralardan gecen bırı olarak haftalardır acık olduguna sahıdım,nufusun haylı fazlaca kaydıgı bolgeye,avcılar beylıkduzu hatta buyukcekmece semtlerı ıcın haylı guzel gelısme,darısı suzuki ve sym nın de basına dıyelım.sadece o model kullanmakta sart degıl aslında cunku kask olur eldıven olur yag olur v.s buyuk bır bayı acılması hep avantajdır,beylıkduzundekı adam cesıt gormek ıcın taa kadıkoye gıtmemelı sonucta.

Sice mont almak için kalkıp Anadolu yakasından oraya gidilir mi? İndirim olur mu?
İndirim ve Yamaha adını yan yana görmedimde hiç? :cherry:

Aynen ben de öyle hatırlıyorum. Hatta konusu filan vardı. Bence tekrar konusu açılarak reklamsı bi olay yapılmış olabilir. Herhalde, galiba, sanırsam.

Cok sagol hocam bende diyorum hayal mi gordum acaba motorla yatip motorla kalktigimiz icin :thumleft:
Yalniz bakin o kadar seviniyoruz ne guzel acildi etti diye ama milleti af buyrun aptal yerine koyuyorsunuz acilmis olan bir yeri yeni acilacak diye lanse etmenin manasi nedir acaba? Esefle kiniyorum sizi.:bounce:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Açilis kokteyli veriyorlar.
Yani açilis yapmiyorlar.
Zaten fotograflarda da açildik diye kocaman pankart asmislar.

500TL alışverişe, 1000TL hediye çeki nasıl oluyor?
2 taxit 500TL harcayınca 1500TL lik alışveriş yapabilecek miyim?

Bot, çanta, pantolon kapsıyormu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar