FALCON FREEDOM, KUBA SUPERLIGHT, REGAL RAPTOR

Yedek parçası uygun, servis sıkıntısı en az olan, en uygun kullanışlı, yeni başlayan bir acemi için sıkıntı hangisi çıkarmaz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sl200 diyorum bende.

Bu soruya verilecek her cevap ve senin her düşüncen görecedir. Boy için Raptor daha uygundur ancak SL200 daha yumuşak huyludur özellikle başlangıç için iyidir. RKS , SL200'ün bir tık üzerindedir. Şimdi hal böyle olunca gel de çık işin içinden :)
Şahsi önerim 1-1,5 yıl, 2.el temiz bir SL200 olur, sonrasında cruser/chopper kararı devam ise zaten daha kalıplı ve daha güçlü bir motora geçiş yaparsınız...

Bu soruya verilecek her cevap ve senin her düşüncen görecedir. Boy için Raptor daha uygundur ancak SL200 daha yumuşak huyludur özellikle başlangıç için iyidir. RKS , SL200'ün bir tık üzerindedir. Şimdi hal böyle olunca gel de çık işin içinden :)
Şahsi önerim 1-1,5 yıl, 2.el temiz bir SL200 olur, sonrasında cruser/chopper kararı devam ise zaten daha kalıplı ve daha güçlü bir motora geçiş yaparsınız...

Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

1,97 boy 110 kilo olarak 5 ay SL200 kullandım, servis yedek parça ve 2.el hızı olarak kesinlikle superlight 200 derim

Yedek parça ve servis zaten benim için önemli. Acemi olduğum için motordanda pek anladığım söylenemez. Teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar