- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi forumlar, bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak ve deneyimli abilerimden,kardeşlerimden bilgi edinmek istiyorum. Aydın/Nazilli'de oturuyorum sabah 9 gibi Aydın'a gitmek için yola çıktım tam Nazilliden çıkarken motorlu polisin birisi yaya haldeydi ve bana dik dik baktı ben aldırış etmedim çünkü dur gibi bir el hareketi yapmadı tam dönerken önüme araç çıktı ve durdum daha sonra yanıma geldi ve kenara çek dedi bende sakince kenara çektim motoru stop ettim daha sonra yanıma gelerek direk sert üslupla kaskını çıkar sen kimsin, aç şu kaskı vs. cümleler kurdu. (Şunu belirmek istiyorum bu önemli, kaskımın orjinal siyah vizörü üretilmediği için bende siyah film yaptırmıştım vizöre). Motorumdan iner inmez kaskı elimden aldı yan taraftan koparmaya başladı cam filmini, ben memur amca ne yapıyorsun falan dedim bu yasak değil dedim siyah takmak yasak değil ama seninki kaplama dedi ben seni görmüyorum dedi suratın gözükmüyor falan dedi tam yırtarken ben elinden aldım, orjinallerde gözükmüyor zaten falan dedim parçası olmadığı için kaplatmak zorunda kaldım dedim. İyice kıl oldu daha sonra arkaya baktı, benimde orjinal plakam takılı değil app plaka takıyorum daha güzel gözüküyor diye ama yazılar falan tam orjinal plakamın aynısı ki orjinalinide her zaman motorun altında taşırım gösterdim falan derken sök onu sana verileni tak dedi bende o konuda polemiğe girmedim olay kısaca bu. Şimdi üç sorum var ;
1-Orjinalini taşıdığım takdirde app plaka sorun olur mu?
2-Memur haklı mı, yani vizörümün cam filmini yırtabilir mi ?
3-Sizce ne yapmalıyım polisi şikayet mi etmeliyim yoksa içime mi atmalıyım ?
Şimdiden yorum yapıp yönlendiren herkese teşekkür ederim, iyi forumlar..
NOT: Vatanımız zor günlerden geçiyor teftişler arttı ki benim polise askere sonsuz saygım vardır ama bugünkü memur adeta soğuttu beni. Mesela Aydın'a giderken bile 3 çevirme durdurdu ki hepside insancıl yaklaştı iyi yolculuklar dedi gönderdi bende saygılı davranıp kolay gelsin dedim hepsine. Yani yanlış anlaşılmak istemem polis düşmanı değilim ekipmanım ve evraklarım hep tam bu yüzden sorunum olmadı hiçbir zaman.
1-Orjinalini taşıdığım takdirde app plaka sorun olur mu?
2-Memur haklı mı, yani vizörümün cam filmini yırtabilir mi ?
3-Sizce ne yapmalıyım polisi şikayet mi etmeliyim yoksa içime mi atmalıyım ?
Şimdiden yorum yapıp yönlendiren herkese teşekkür ederim, iyi forumlar..
NOT: Vatanımız zor günlerden geçiyor teftişler arttı ki benim polise askere sonsuz saygım vardır ama bugünkü memur adeta soğuttu beni. Mesela Aydın'a giderken bile 3 çevirme durdurdu ki hepside insancıl yaklaştı iyi yolculuklar dedi gönderdi bende saygılı davranıp kolay gelsin dedim hepsine. Yani yanlış anlaşılmak istemem polis düşmanı değilim ekipmanım ve evraklarım hep tam bu yüzden sorunum olmadı hiçbir zaman.