Merhabalar;
Teknik olarak fazla bilgi sahibi olmasam da en azından hiç cevap gelmemesinden iyidir.
Motoru 1 ay önce aldım. Yorumlara bakılırsa o kadar para vermemem gerekiyormuş. Moralim bozuldu

Bir çok araştırma sonucunda ybr cbf tvs derbi vs 150as modelini almaya kadar verdim. İsmi bir kenara bıraktım görünüş ve yorumlara dayanarak.
Dediğim gibi motorlar konusunda teknik bilgim pek yok. Hatta hiç yok. Kampanaymış hava soğutmaymış su soğutmaymış. vs
Hava şartlarından dolayı sadece güneşli havalarda kullanarak 500km e yakın yol yaptım. Rodaj muhabbetimi ne varmış onuda alırken öğrendim.
ilk 1000 km 6K devirden yukarı çıkmamak gerekiyormuş. İyi dedim zaten acemiyim fazla hız yapmaya gerek yok.
Canım sıkıla sıkıla e 5 otoban 6000 devir olduğu için 70 i geçemiyorum.
ilk olarak yakıt 450 km 12 lt yakıyor
Motor 150cc olmasına rağmen çok atik. Herhangi bir sollamaya korkmadan girebiliyorsunuz.
Sürüş konforuna gelirsek 1 saat kadar inmeden motor üzerinde kalıyorum. Yorulma kasılma ağrı sızı vs olmuyor.Benim boyumdaki(186cm) için oldukça rahat bir sürüş pozisyonu yaratıyor. Sele çok rahat fakat artçı için aynısını söylemeyeceğim çünkü fazlasıyla sert ve niye bilmiyorum ama sivri. rahatsız edici olabilir artçı için.
Titreşim için birşey diyemeyeceğim 70 le giderken titremiyor fakat 90 100 çıkında yazacağım

AS ile NS arasında kaldıysanız ve aradaki 1000 tl sizin için sorun değilse. Boyunuza uygun olanı alın derim. 180 üzerindeyse as tercih edilebilir. fakat ns alırsanız emanet gibi duruyorsunuz motor üzerinde
Far olarak mercek far önde ve çok etkili. ns de yok sanırım aynı şekilde önde cam var oda ns de yok.
Motorda karar kıldıysanız 2 rengide yanyana koyup öyle karar verin. Ama kırmızı resmen beni al diyor. Zaten bende biraz ona kandım.
Teknik olarak bilgilendiremediğim için kusura bakmayın.