Yeni motosikletim! Buuzzzzz gibi bir gün!

Hayırlı olsun kazasz belasız :) Ankarada -10larda mtor kullanıyoruym :D tek sıkıntı kontak donuyor

ben yeni gördüm.. aldığına çok sevindim.. hayırlı olsun kazasız sürüşler :)

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Pazar gününü ve havanın sıcak olmasını fırsat bilerek aklımda tasarladığım modifikasyonlara başladım.
Bugün sevgili dostum Yaşar ile birlikte upuzun ve kaba duran arka çamurluğu kestik.

Öncelikle eski hali

D87lk6.jpg

Yapım aşaması

vQjg4A.jpg

İlk aşamayı şimdilik aşağıdaki gibi tamamladık. İlerleyen günlerde kuyruğun altındaki kötü görüntüyü gidermek için sactan bir şeyler yapacağız.

bgBlj8.jpg

Hemen yaptıktan sonra nasıl göründüğü hakkında fikriniz olması açısından bir kaç fotoğraf.

ZA9LLG.jpg

n5OA7V.jpg

Eve dönünce spiral izleri ve ufak tefek çiziklerden dolayı siyah spreyle üstünden geçiyorum.

Kurumasını beklerken bir kaç fotoğraf daha çektim.

EzPVrB.jpg

g4Oky5.jpg

Şimdilik bu kadar. Bu projenin devamı gelecek. Bu işlemleri yaptıktan sonra stop lambam, sinyallerim ve plakamı mecbur çıkardık. Şimdi stop lambası ve sinyal arayışına girdim, tabii ki cafe racera uygun sinyal ve stop lambası arıyorum. Eleştrilerinizi bekliyorum, sevgiler.

@Mamba09
IMG_20131128_152756-500x500.jpg

bu plakalıktan alıp sol tarafa(maşanın yanına) koyarsanız bence güzel durabilir(app plaka almak şartı ile).

öncelikle hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsınız. ayrıca umarım en kısa suredede ıstedıgınız değişiklikleri yaparsınız...

Vay vay vay çantaya bak :queen: güle güle kullan kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Tüüüü sazan mı olduk biz şimdi :p Mesaj tarihine bakmazsan olacağı bu :mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız inşallah..,
Bu arada her anını neredeyse karelemişsin çektiğin paradan yudumladığın çayına kadar :D işte budur gerçek cafe racer projesi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar