manavgat festivalinin tarihi yok ne zaman acaba bende heycanla bekliyorum bu festivali
manavgat festivalinin tarihi yok ne zaman acaba bende heycanla bekliyorum bu festivali
Kozlu zonguldak mi.Ulan burda 10tane motosiklet vardır adam gibi biride bende ne festivali nerde toplanacakmisiz![]()
Temmuzun son haftası oluyor genelde. Bu sene Büyükçekmece'den 5 motor gidiyoruz manavgata. Alkol kullanmıyorsanız gelmeyin, bir 35 lik rakı veya dengi miktarda bira içmeden uykuya dalmanızın imkanı yok. Saat 04:00 de ses kesiliyor, saat 08:00 de tekrar gürültü başlıyor zaten saat 10dan sonra sıcaktan çadıra giremezsinAma çok eğlenceli. İmkan varsa eşinizi sevgilinizi götürün. Eşim festivalden sonra evde 3 gün uyumuştu.
oysa adanada çok fazla motosiklet ha bide teker çook aslında festival olsa imamoğlu yolunda çok güzel alanlar baraja yakın olur millet gelir güzel olurmaalesef adana da motosiklet festivali yok yapılmıyor. çok istiyoruz olsun ama bizim adananın belediyelerinde iş yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
evet biliyorum geçensene festivaldeydik Adana MT gurubu olarak çok güzeldi bu senede inşallah gidecez tarih belli olsaydı iyi olacaktı
21-24 Temmuz arası dıye duyduk manavgat festivalini? Ege turunun son gununu ona ayırıp ordan ıstanbula donucez biz belli olsada planlamayı yapsak![]()
Merhaba
1 ay önce motosiklete başladım kısmetse bu tür etkinliklere katılıcam yalnız tek merak ettiğim şey buralarda yaş ortalaması nedir genç arkadaşlar var mıdır benim gibi. Yalnız gelsem insanlarla kaynaşacak organizasyon oyunlar oluyor mu yoksa kişinin kendi yeteneğine mi bağlı zaten ben de yetenek olsa tek gelmem saygılar![]()