Bir sorum var (GT250R)

Arkadaşlar/abiler ben 2010 gt250r kullanıcısıyım. Motoru 20/30 dk seri kullaninca boş göstergesi (yeşil ışık) yanmiyor, motosiklet bosa geçiyor ancak debriyajsiz calismiyor ve tabiki motorun ayakligi (yan sehba) acikken çalışmıyor. Ancak motor sogursa tekrar yesil ışık yanıyor ve hersey normale dönüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum. Tekeriniz düz bassın.

Vites müşürü arızası. Müşür sağlıklı çalışmadığı için boşu algılayamıyor.

ne olduğunu bende merak ettim açıkcası. bilen birisi veya servise götürürsen sorunun neden dolayı olduğunuda yazarmısın lütfen.

Maalesef o kadar vaktim yok hocam ogrenciyim onumuzdeki 3gun calisip 3.gunun gecesinde okul icin bucaga gideceğim :(
Musur arizasi demissiniz insaallah maliyeti dusuk birseydir :p teşekkür ederim cevabiniz icin :)

Vites müşürü arızası. Müşür sağlıklı çalışmadığı için boşu algılayamıyor.

bu benimde aklıma geldi ama sıcak soğuk sebebinden dolayı algılayamadım. müşürün sıcakken çalışmayıp, soğukken düzgün çalışmasına nasıl bir şey neden olabilir ki ?

bu arada müşür pahalı bir şey değil arkadaşım merak etme.

60 lira gibi bir ücreti var internette gördüğüm kadarıyla. Belki müşür iletkenleri temizlenirse sorun yine çözülebilir. %99 müşürden kaynaklanıyor sorun. O kadar eminim yani :mrgreen:

Neyse cok pahali degilmis ama bana gore yine iyi bir para. O da yaza kalır cok kullanamıyorum zaten ayri yerlerdeyiz motorumla :) ilgilendiğiniz icin tesekkur ederim :)

bu benimde aklıma geldi ama sıcak soğuk sebebinden dolayı algılayamadım. müşürün sıcakken çalışmayıp, soğukken düzgün çalışmasına nasıl bir şey neden olabilir ki ?

bu arada müşür pahalı bir şey değil arkadaşım merak etme.

İçerisinde iletkenlerde bir kopukluk varsa (soğuk lehim vs. ) metalin sıcaklık altında ki uzalıp kısalmasaından kaynaklanabilir.

Öğrenciden motor almamak vol.1 :D 60 tl imiş işte neden uzatıyorsunki git yaptır motoru zora sokmaya ne gerek var ya da hiç binme iyi forumlar herkese.

12 numaralı switch i temizle,bazende takili kalir vitesteyken boş yanar sebebi bu yüksek ihtimalle.Yan ayak müşürünüde iptal edersen istediğin zaman calistirabilirsin.Yan ayakta calismamasi sorun değil,olmasi gereken.

Arkadaşlar/abiler ben 2010 gt250r kullanıcısıyım. Motoru 20/30 dk seri kullaninca boş göstergesi (yeşil ışık) yanmiyor, motosiklet bosa geçiyor ancak debriyajsiz calismiyor ve tabiki motorun ayakligi (yan sehba) acikken çalışmıyor. Ancak motor sogursa tekrar yesil ışık yanıyor ve hersey normale dönüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum. Tekeriniz düz bassın.

Müşürün muhtemeken değişmesine gerek yok. Titreşimden, darbeden yerinden oynayabiliyor. Müşür motorun içindedir, yandan açılıp bi silinip üflenip yerine takılacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar