Peki bana abs'si kötü olan motorları sayar mısın ???? Ne gibi bir soruna yol açtı, kaç defa frene bastında devreye girmesi gereken yerde girmedi de lastik kaydırdı, zira bunları cevaplaman için hepsikullanmış olman lazım??? Hadi onu da geçtim sana bir sorum var dürüst cevap ver, sen hayatında hiç abs'li motor kullandın mı ?? Arkadaşlar lütfen kulaktan dolma şeylerle cevap vermeyelim , abs'nin çalışma mantığını burada uzun uzun anlatmaya gerek yok, teker kilitleneceği anda devreye girer işini yapar freni bırakınca devreden çıkar budur, ben anlamıyorum abs'ye "ne gerek var" diyorsunuz ben de "ne gerek yok" diyorum, neden abs'ye gerek yok, geçtim 120'yi 150'yi 60'la giderken biri üstüne kırdığı zaman ne yapmayı düşünüyorsun, "gazı bırakıcam vites düşürücem fren kombinasyonu yapıcam %70 ona basarken %30 buna basıcam bu arada kendime bi kaçış noktası arıcam bulduğum zaman o yöne dönücem dönüyorum aaaa kaydım düştüm" yok kardeşim herkez senin gibi üstün yetenekli değil abs'den daha iyi fren yapsın, olacakları ben söyleyeyimmi frene sonuna kadar abanacaksın, motoru kaydırırsan motor arabanın altında kalır sen kurtulursun kaydıramazsan hem sen hem motor arabanın altında kalırsınız çünkü normal fren seni o mesafede asla durduramaz, işte abs böyle durumlar için var frene baılıylaken kaçış alanına kaymadan kaçmak için var, zaten durabilecek mesafede duramıyosan o senin kabahatindir fren ne yapsın ama böyle seni aşan durumlarda abs bulunmaz nimettir, anladığım kadarıyla sen böyle kaza yapmamışsın ama birgün yaparsan yerde sürüklenirken ulan keşke abs'li olsaydı diye söylenirsin, hadi kal sağlıcakla...