Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir gün yağmurda frene asıldığında veya lastikleri kitlediğinde bu konuyu tekrar seninle konuşmak isterim.
Abicim sen boşuna kendini yoruyorsun gelin abs yi bana sorun. Benim panik atak rahatsızlığım var kontrol altındayım çok şükür geçti derken motor alınca haksız yere ters şerite girip üstüme sürüp düşürdüler bide yetmedi saldırıp güzelce dövdüler yine tetikledi. O gün bu gündür 4 5 kez panik fren yaptım herseferinde idda eidyorumki abs olmasa gümlemiştim. En sonda tedirgin sürerken döneceği şeride geçmeden tam dönüş esnasında sinyal veren bir araca çarpmamak için manetleri koparana kadar asıldım. Abs devreye girdi abanmaya başladığımda hızım ortalama 60 civarıydı abs olmasa bu hızla nolacaktı düşünün 10 15 km hızla araca girdim sıyrık bile almadan kazayı atlattım. Normalde rahatsızlığım tetiklemese bu gibi durumlarda aynı anda arka frene asılırken gaz kesip vites düşürerek motor freninide devreye sokabilen birisiyim ama olmadı işte sadece ön freni kökleyerek kazayı atlattım. Abs konusuna gelince panik atak rahatsızlığı olmayan insanların büyük kısmıda bu gibi bir durumda genelde aynı şeyi yaparak fazla düşünemiyorlar.Ben şu anda motor kullanımına ara verdim motorum yürür hale geldi çıkarmıyorum binmiyorum ama imkanınız varsa abs olmayan motora binmeyin öyle bir an gelirki ardınızdan abs olsaydı ölmezdi derler. Allah kimseye kaza bela vermesin absli ve absiz motoru tartışmak bile cahilliktir.