EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerası incelemesi ve test videoları

Selam,

Bende arayışlardayım fiyata göre çekimleri bayağı başarılı, netliği de iyi.
Ses konusundaki fikirlerinizi alabilirmiyim?

wifi çalıştıramadım, çalıştırdım yazı geldı ama telefonla baglayamadım
nasıl baglanacagı konusunda destek olabılecek olan var mı
program telefonda ınık wifi telde acıkken device + tıklıyorum bır sey bulamıyor
bir de kamera ayarlarını yaptıktan sonra ac kapat basa alıyor o kotuymus

Son düzenleme:
wifi çalıştıramadım, çalıştırdım yazı geldı ama telefonla baglayamadım
nasıl baglanacagı konusunda destek olabılecek olan var mı
program telefonda ınık wifi telde acıkken device + tıklıyorum bır sey bulamıyor
bir de kamera ayarlarını yaptıktan sonra ac kapat basa alıyor o kotuymus

Ac kapada yapmamasi lazim ayarladinmi kaliyor bataryayi sokup bi sure takmazsan yapiyor ama bende wifi calismiyor tusuda calismiyor zaten saticiya yazmistim 23 dolar iadesi yaptilar 69 tl hesaba gecmisler

Kamera dün elime ulaştı

Ekstra ;
2 yedek batarya
32 Gb hafıza kartı

Hafıza kartını ben mi büyük aldım yoksa onlar mı büyük gönderdi bilmiyorum , Kart büyük makineye olmuyor :pale:

Kamera dün elime ulaştı

Ekstra ;
2 yedek batarya
32 Gb hafıza kartı

Hafıza kartını ben mi büyük aldım yoksa onlar mı büyük gönderdi bilmiyorum , Kart büyük makineye olmuyor :pale:

[url]http://i.hizliresim.com/A7178B.jpg[/url]

micro sd değil bu sd hafıza göndermişler eger sen bunu seçip almadıysan satıcıya mj yaz yada artık hafıza kartını buralardan da alabılırsın ama bı bak bakayım eski hafıza kartları mıcrolar cıktıgında adaptorlu oluyordu belkı buda oyledır dıyecegım ama

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bence de adaptörlü olduğu için sana öyle gelmiştir, büyük kart mı kaldı bu devirde?

Emin misin?

Bence de adaptörlü olduğu için sana öyle gelmiştir, büyük kart mı kaldı bu devirde?

Emin misin?

Ne yazıkkı ben yanlış almışım büyük kart gelmiş :pr:
micro sd değil bu sd hafıza göndermişler eger sen bunu seçip almadıysan satıcıya mj yaz yada artık hafıza kartını buralardan da alabılırsın ama bı bak bakayım eski hafıza kartları mıcrolar cıktıgında adaptorlu oluyordu belkı buda oyledır dıyecegım ama

Evet abi , Ben yanlış olanı seçmişim hata bende ama ben bilmiyordumki takım olarak almıştım , fotoğraf makinemin hafıza kartından gelmiş , Yarın Mikro kart alıcam mecbur ,

127

35. günde kamera elime ulaştı. Birisi inceleme yapmış sağolsun ondan bakarak kamerayı sıkıntı olmadan çalıştırdım 2 dakikalık kayıt yaptım gayet düzgün görünüyor. Kaliteli kamera. Hiç öyle yüksek fiyatlara çıkmaya gerek yok al bunu geç. İlerde imkan olursa bir tane de motorun üstüne monte edeceğim aynısından.

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-android-microsdxc-32gb-sd-adapter-80mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsqunc-032g-gn6ma-p-FTHFZSAN32GMCAND80
Arkadaşlar Bu hafıza kartı kayıtta sorun yaratırmı? samsungdan daha iyi gibi geldi size danışmak istedim yardımcı olurmusunuz.

1080 60 kare de pil 2 saat gidiyor 30 karede 3 saat biraz geçiyor ama ben 3 adet artı pil aldım sizde alın çok pahalı degil :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yedek pilim geldi, iki pili de şarj edip denedim. İkisi de ortalama 55 dk kayıt yapıyor 720P 120fps ayarında.

Ayar değiştirip tekrar deneyeyim, merak ettim.

kamerayı kapat ac ayarlar sıfırlanıyor
wifi hala problem benım ıcın telefonla baglayamadım
bu arada youtube video yukleyınce 360 p gösteriyor nasıl ayarlayabılırım daha kalıtelı gostermesı ıcın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar ben de Eken h9 Action cam aldım yakında elimde olacak YouTube videoları incelediğimde motor üzerinde çekilen videolarda bulanıklık var gibi bu bulanıklığı gidermek adına 1080/60,1080/30,720/120 yada sizlerin önereceği bir çekim modu varmı???

bu kamerayı kullanan arkadaşların tavsiyesi veya yorumuna ihtiyacım var. h9 aksiyon kamerasını bende aldım fakat yedek batarya için adaptör almak istiyorum. 900mah 3.7v değerlerinde bir adaptör alsam sıkıntı olmaz herhalde çünkü eken bataryalar için özel olarak yapılan bir adaptör ben göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar