- Konu Yazar
Yaklaşık 3 saat önce ufak bir kaza yaptim. Hata benimdi ve bugün başıma bişi gelicek diyordum motora bindiğimden beri , çünkü çok agresif sürüyordum neden bilmiyorum apaciligim tuttu . Kaza ise şöyle oldu şehir içinde bir kavşak var 4 yola ayrılıyor benim geldiğim taraf sağ taraf ve karşıdan gelenler olmak üzere bende ona doğru ilerliyordum sağ tarafa baktım gelen yoktu birazda motoru yatırarak dönüyordum ki karşı yoldan üstüme doğru gelen bir beyaz audi gördüm panikle ön frene dokunmamla kendimi asfaltla bütünleşmiş buldum
Ekipmanlarimin tam olmasından hiçbir sıyrık almadan kalktim yerden direk motoru stop ettim tabi trafik tıkandı bu arada . Audi de ki amca indi hastaneye gidelim bak benim hatam yok gibi bisiler diyor ama ben dinlemiyorum tabi motorun sağına soluna bakıyorum çok şükür koruma demiri vardı birşey olmadı. Sonra motoru kenara çektim calistirmadan etrafıma gelenler oldu iyi misin diye onları gecistirdim bişi yok sağolun dedim sonra yoluma devam ettim.
Not : Şakaya gelmiyor kullandigimiz bu makineler nasıl düştügumu bile anlamadım anında yerdeydim . Agresif kullanmayın ben çok iyiyim demeyin bende çok güzel yatmış dönüyordum kavşakta ama beklenmedik birşey sizi gafil avliyor böyle.
Not : Şakaya gelmiyor kullandigimiz bu makineler nasıl düştügumu bile anlamadım anında yerdeydim . Agresif kullanmayın ben çok iyiyim demeyin bende çok güzel yatmış dönüyordum kavşakta ama beklenmedik birşey sizi gafil avliyor böyle.