Neden motosiklet kullanıyoruz ?

Kendimce sebeblerimi videoda anlattım. Yumuşayan ve monotonlaşan dünyaya karşı DİK bir duruştur motosiklet kullanmak.... Siz hangi sebeblerle kullanıyorsunuz motosiklet ?

küçükken bisiklete hastaydık büyüdük motosiklete hasta olduk ya ne olacaktı :cat: keşke insanlarımız biraz akıllı düzgün belediyelerimiz de düşünceli olsa da bisikleti daha çok sürebilsek :farao:

tutkumuz 2 tekere :D trafikten ve hobi olarak biniyoruz sıradanlaşan insanlardan farklılaşmak ve sıyrılmak için :)

Dunyaya gozlerimi actigimda(ilk bisiklet bindigimde) basladi benim sevdam o iki tekerin ustundeki his muazzam bir mutluluk anlatilamaz

Güzel video olmuş abi emeğine sağlık.Ben ufakken gider bizim ordaki motorcudaki(özkan motoru bilirsin)gsx600R Rizla edition vardı dakikalarca oturur onu izlerdim :D İnşallah birgün hayaller gerçek olur.

Bisiklet delisiydim, babamın borcuna karşılık scooter alması ve benim o motora binmem.O gün ne olduysa oldu :) Hastalık gibi.Arabadan hiç haz duymam, zorunluluk dışında binmem.

bisikleti de arabayı da motoru da seviyorum. aslında makinaları seviyorum , imkan olsa tekne , su jeti , helikopter , uçak da kullanmak isterdim. hükmetme hissi uynadırıyor sanırım.:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Psikolojik tedavim icin psikologum önerdi. Antidepresan etkisi oldugunu soyledigi gunden beri kullaniyorum.

zamandan tasarruf ettiriyor, trafik derdi yok, kesemize katkıda bulunuyor az yakması ile, birde 1 hafta binmezsem psikolojim bozuluyor geçimsiz ve saldırganlaşıyorum

seviyorum motoru.canım sıkılınca,stres atmak kafayı boşaltmak için,
balık tutmak için,gezmek için vs.sebep çok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benden kardeşime hayvan hastalığı geçti ondanda bana motor hastalığı. Şimdi bende motor var onda yok onda hertürlü hayvan var (üretici:mrgreen:)Benim bir kedim bile yok.:)

çocukluğumda bisikletten inmezdim sabah akşam keyifle sürerdim şimdi motor delisi oldum motorsikletten inmek istemiyorum.iki tekeri çok seviyorum

Ozgurluk ve huzur veriyor ayriyeten deşarj oluyor insan. Akici ve heyecanli bir film izlemek gibi kopartiyor herseyden.

DKN

önde giden durduğu zaman durmayı sevmediğim için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar