Burak Yavas Katılım 11 Mar 2016 Mesajlar 2 12 Mar 2016 Konu Yazar #4 forewer' Alıntı: Müzik koymayın abi şu videolara, :cat: Genişletmek için tıkla ... Valla kardeşim benim hoşuma gidiyo ordaki heycanı yaşatmak adına koyuyorum .d ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ---------- initial-D' Alıntı: neyseki 4:37de gaz alır vaziyetteydi Genişletmek için tıkla ... Motorun sahibinin çalıstıgı yer orası oraya bırakıyo motoru
forewer' Alıntı: Müzik koymayın abi şu videolara, :cat: Genişletmek için tıkla ... Valla kardeşim benim hoşuma gidiyo ordaki heycanı yaşatmak adına koyuyorum .d ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ---------- initial-D' Alıntı: neyseki 4:37de gaz alır vaziyetteydi Genişletmek için tıkla ... Motorun sahibinin çalıstıgı yer orası oraya bırakıyo motoru
E engindede Katılım 29 Mar 2016 Mesajlar 18 30 Mar 2016 #5 Bas gaza deyiminin sahibi bulundu! Aman şehir içinde dikkat et bizi videolardan mahrum bırakma.