Scooter Tavsiye

Herkese tekrar merhaba değerli abilerim kardeşlerim ve bayanlar . Forumun yeni üyesiyim ehliyetide daha almadım yeni alacağım scooter ile başlama kararı aldım 100 cc üzeri olsun istemiyorum. vergi vb şeylerle uğraşmak istemediğimden ve yeni öğreneceğim için güçlü bir şeye ihtiyaç duymadığımı düşündüğümden . yaşım 23 üniversite öğrencisiyim 170 boyunda 70- 75 kg civarındayım . tahmini scooter bütçesi max.3000 tl . ekipman öneriside olanlar fikirlerini söylerlerse memnun olurum. şimdiden herkese teşekkürler :)

Keşke Konu Açmadan önce konuları okusaydınız :) hergün sizin gibi 10 kişi soruyor bunu o yuzden :)

3 s1000rr 2 honda 1000rr 1 tanedeee Wr 125
(365)09-40-43-20-04-13.jpg

muhtemelen öyledir okudum ancak kafam karıştı bazı konularda epey eski o yüzden sormak istedim

bilgi alırız diye geldik boş muhabbet dönüyor :D

yapacak bir şey yok. her gün bu tarz konulardan açılıyor bizde artık geyik yapıyoruz. açtığın konu için forumda bunun gibi açılmış çok sayıda konu mevcut ve aradığın cevaplar hepsinin içinde yeteri derecede mevcut.

yapacak bir şey yok. her gün bu tarz konulardan açılıyor bizde artık geyik yapıyoruz. açtığın konu için forumda bunun gibi açılmış çok sayıda konu mevcut ve aradığın cevaplar hepsinin içinde yeteri derecede mevcut.

güzel insan durumu izah ettim geyik yapacağına bişey önerip geçebilirdin acemiyiz yeniyiz diye 10 defa duyurmam gerek sanırım

güzel insan durumu izah ettim geyik yapacağına bişey önerip geçebilirdin acemiyiz yeniyiz diye 10 defa duyurmam gerek sanırım

güzel insan bende sana durumu izah ettim. 3000 tl ye sym fiddle var. ekipman içinde bütçeni yaz istediklerini cevaplıyım.

wr125 tamamdır. Diğerlerini sevmiyorum tarzım değil.

Sti

Sym fiddle II,kymco agility,kymco super8 sizin butceyle alabileceginiz scooterlarin basinda gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar