Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı

NOSTALJI SCOOTER tipleri daha ufak ve işinize yarayabilir,
KM TABLASIDA aynı sekılde dusunulebılır,,,

Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Büyük bir şehirde yaşamadığımız için İnternet üzerinden baktık hep. En son 98 Honda Titan farında karar kıldık ve sipariş verdik.

Km göstergesi olarak ise ön teker çapı değiştiğinden ve yeni janta makara takmak istememiz sebebiyle dijital okuyuculu bir saat sipariş verdik. Yurt dışından geleceği için biraz gecikecek ama en azından içimize sinen bir saat olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar.

Motorda kaba işler bitti diyebiliriz.

Motor evvelden chopper olduğu için pegler ön taraftaydı. Pegleri arkaya taşıdıktan sonra motor kısmının altı boş kalmıştı. Buraya şasi demiri yaparak hem görüntüyü güzelleştiriyoruz hem de koyduğumuz demirler şasiyi geriyor. Böylece esnemenin azalmasına yardımcı olmuş oluyoruz.

Ve ayrıca fren ve vites pedallarını yeni yerlerine taşıyoruz.

Fren pedalı için eski vites pedalından faydalandık. Biraz kesme biraz kaynak işi.

Vites için de yeni vites çubuğu aldık. Küçük bir kesim-kaynak işinden sonra hassas ve sağlıklı bir şekilde görev yapmak için yerini alıyor.

Merhaba arkadaşlar.
Motorda kaba işler bitti diyebiliriz.

Motor evvelden chopper olduğu için pegler ön taraftaydı. Pegleri arkaya taşıdıktan sonra motor kısmının altı boş kalmıştı. Buraya şasi demiri yaparak hem görüntüyü güzelleştiriyoruz hem de koyduğumuz demirler şasiyi geriyor. Böylece esnemenin azalmasına yardımcı olmuş oluyoruz.
[url]http://i1055.photobucket.com/albums/s518/ulaskarabulut/IMAG0008_zpswsszkmzs.jpg[/URL]

Ve ayrıca fren ve vites pedallarını yeni yerlerine taşıyoruz.

Fren pedalı için eski vites pedalından faydalandık. Biraz kesme biraz kaynak işi.

Vites için de yeni vites çubuğu aldık. Küçük bir kesim-kaynak işinden sonra hassas ve sağlıklı bir şekilde görev yapmak için yerini alıyor.
[url]http://i1055.photobucket.com/albums/s518/ulaskarabulut/IMAG0009_zpsde1ac9hb.jpg[/URL]

[url]http://i1055.photobucket.com/albums/s518/ulaskarabulut/IMAG0010_zps2njiookp.jpg[/URL]

Motorun ustundeyken blogun temizligini nasil yapacaksınız

Motorun ustundeyken blogun temizligini nasil yapacaksınız

Şasi işçiliği bitirilince motor üzerinden indirilecek, şasi ve motor temizlenecek ardından boyanacak. Şu an parçaları olması gereken yerlerine montajlıyoruz, kimi parçalar kaynakla sağlamlaştırılacak kimileri ise temizlenecek taşlanacak vs.

ben de kredi borcu yüzünden motoru sattım.geçen günü ucuza bir tane suzuki gn250 aldım.bende de her türlü imkan var ama rehber niteliğinde veri eksik.buradan biraz kopya çekilebilir ve soru sorulabilir.güzel konu.takipteyim.

ben de kredi borcu yüzünden motoru sattım.geçen günü ucuza bir tane suzuki gn250 aldım.bende de her türlü imkan var ama rehber niteliğinde veri eksik.buradan biraz kopya çekilebilir ve soru sorulabilir.güzel konu.takipteyim.

Biraz fikir verebilirsek ne mutlu bize :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugün TIG kaynağı ekipmanımızı da tamamladık. Böylece daha temiz kaynaklar elde edeceğiz. Özellikle eksoz borularında avantaj sağlayacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu akşam eksoz montajına geçtik. Seyhan 150 eksozlarını kesip yeni form verdik. Sağ eksoz bu şekilde, sol tarafı da aynı formda yapacağız.

ekstra olarak Rizoma manet gidon aynalar pegler elcikler ve Marchesini jant yeterli :)

Bir de araya öhlins amartisor ve brembo :thumleft: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ekstra olarak Rizoma manet gidon aynalar pegler elcikler ve Marchesini jant yeterli :)

Bir de araya öhlins amartisor ve brembo :thumleft: :thumleft:

Depoya Honda yazısı benden :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar