baslangıç motor seçimi acil

ya 17 yasındayım cc motora baslamak istiyorum bütcem 4000 civarları ne ile baslayabilirim ?

Sigorta+Masraflar+Kurs+Ekipman+Motosiklet ≠ 4000TL

Üzgünüm bütçeyi biraz daha artırmanı öneririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya 17 yasındayım cc motora baslamak istiyorum bütcem 4000 civarları ne ile baslayabilirim ?

Adam akıllı bişey almak istiyorsan bi 6-7 bin tl topla anca yeter üstüne yaptırcaksan sigorta dünyalar cıkar 1000 tl gibi bişey çıkar.

Sigorta+Masraflar+Kurs+Ekipman+Motosiklet ≠ 4000TL

Üzgünüm bütçeyi biraz daha artırmanı öneririm.
sigortayı çık,kaçak biner,,kurs gerek yok kullana kullana pişer onuda çık,,masraf 110 tl noter parası,ekipman 50 tl polissavar bir kask tamam,geri kalan 3840 liraya güzel bi 2 ci el motor alabilir:cherry:bide bu şekilde bak

sigortayı çık,kaçak biner,,kurs gerek yok kullana kullana pişer onuda çık,,masraf 110 tl noter parası,ekipman 50 tl polissavar bir kask tamam,geri kalan 3840 liraya güzel bi 2 ci el motor alabilir:cherry:bide bu şekilde bak

Abi bu sistem bize bunu yapmayı zorlamıyor mu zaten. 8 TL bütcemiz var. Ekipman motor noter yapıp basıp gaza gideceğim en son bu sinirle. Başlarım sigortasına da ehliyetine de

Bıkmadınız trollere akıl vermekden helal

Acun abi almanyadan geliyorum bej binim var 1000zz ile bajlıyacam

Abi bu sistem bize bunu yapmayı zorlamıyor mu zaten. 8 TL bütcemiz var. Ekipman motor noter yapıp basıp gaza gideceğim en son bu sinirle. Başlarım sigortasına da ehliyetine de

ben işin esprisindeyim,ama genelde herkes böyle yapıyor,mahalle aralarında dolaşan kebapçı sucu motorlarının alayının sigortası,muayenesi hiç bişeyi yok hatta plaka bile yok,plakası olanlarının plakasının yarısı yok yada kıvrılmış yazılar bilerek silinmiş,,kullananları görüyorum,hemen hiçbirinde kask yok,yani yok oğlu yok,,bizde herşeyimiz tam olsun diye sığır gibi para ödüyoruz,bunlar gibi yapmak lazım esas

W. El Ybr veya cbf 150 al japon olmasi taraftariyim.frenlemeyi ogren motoru on fren durdurur. Trafkge kapali bir yerde dozaji arttirarak fren yap. Sert fren hapmayi ogren. Tanidik vitesli suren birinden vitesleri ogren. Sigorta yap ehliyetin olsun bu kadar. Yoksa daha cok masraf ve bela ile karsi karsjyasin demektir

cbr 125 dusunuyorum olmazmi sade motor fiyati 4000 butce masraflar ayrii ne alinir 4000 eee

mondial 125 mh drift ucuz güzel geldi 2. elleri falan hele ekipmanların kaliteli olursa 4000tl ye güzel seçim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar