Kenan Sofuoğlu bu hafta sonu Tayland da piste çıkacak

Dünya Supersport Şampiyonası'na lastik problemiyle puansız başlayan milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu bu hafta sonu Tayland’da piste çıkacak.

Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun mücadele ettiği Dünya Supersport Şampiyonası'nın ikinci ayağı Güneydoğu Asya ülkesi Tayland’da 11-13 Mart tarihlerinde yapılacak. Chang (4,554 km) yarış pistinde yapılacak dünya şampiyonasında Pucetti Yarış Takımının pilotu Kenan Sofuoğlu, Kawasaki ZX-6R ile birincilik için mücadele edecek. Şampiyonanın ikinci ayağı 11 Mart Cuma günü serbest antrenmanlarla start alacak. 12 Mart Cumartesi günü sıralama antrenmanlarıyla geçecek. 13 Mart Pazar günü sabah TSİ 09:20’da sezonun ikinci ayağı Tayland’da 17 tur üzerinden koşulacak.

Kariyerinde 105 Supersport yarışı bulunan Sofuoğlu, 69 kez podyuma çıkarken, 32 yarışı da birincilikle tamamladı.

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu

Ekli dosyalar

• kenan-sofuoglu-tayland-2016.jpg
    kenan-sofuoglu-tayland-2016.jpg
    69.7 KB · Görüntüleme: 16,483
düşmesse bu yarış rakiplerin anasını ağlatır, adam pisikopatın teki rıza baba:mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçen yil Taylandli bir oglan kazandiydi yarisi.
Insallah bu yil yoktur.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tayland lıyı bilmem, benim favorim motosikletçi Kenan:)
zaten konuk yarışmıştı.
Dereceleri 1 saniye iyiydi çok ilgimi çekmişti aklımdan çıkmamış. Mesele sadece iyi pilot olmak meselesi değil. Böyle çok pilot var.
Adamlar yarış kazanacak motosiklet hazırlamışlar benim ilgimi çeken bu.
Daha açık söylemek gerekirse Tayland bu yıl yine kafaya oynayacak bir motosiklet hazırlatırsa ben bizim federasyonun kalıbına zşprğtm. (Allah Allah noluyo bu harflere böyle ben başka bişey yazacaktım!)

Abi motor hazırlatma para meselesi. Bas parayı, PTR Honda takımı yapsın sana da bir motor. Takım kuracaksan önemli olan o işin teknik yeterliliğine sahip olup kendin yapman işi.

Wilairot yok bu sene bildiğim. Geçen sene de wildcard yarışmamıştı ama sene ortasında sıkıntı yaşayıp ayrılmıştı takımdan. Bu sene ilk yarışta yoktu, wildcard yarışacağına dair hiçbir yerde yazı görmedim.

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Taylandli oglan yine sahnede!!!
Bu oglan Kenan'in 5 puanina sebep olmaz insallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar