rahat derken 250 cc rakiplerine göre demek istedim cbr250 göre falan görüşler farklıdır yanlışım olabilir ama benim gördüğüm bu
Arkadaşlar rodaj süresinde motosikletinize nasıl davranıyorsunuz, yani genel rodaj kurallarının dışında (5-6bin devirleri geçmeden, bol vites geçişli sürüş, vites düşürürken aragaz..vb) ekstra yaptığınız bakımlar veya dikkat ettiğiniz ayrıntılar var mı? Zincir bakımı vs..
Bir de radyatör koruma ve zincir koruma alan/kullanan var mı aranızda? Gerek var mı bu eklentilere?
MT-25 Zincir Koruma - 330 TL
MT-25 Radyatör Koruma - 120 TL
Son olarak diablo rosso 2 - michelin pilot street gibi lastiklere alternatif uygun bütçeli lastik önerileriniz var mıdır?
rahat derken 250 cc rakiplerine göre demek istedim cbr250 göre falan görüşler farklıdır yanlışım olabilir ama benim gördüğüm bu
Arkadaşlar rodaj süresinde motosikletinize nasıl davranıyorsunuz, yani genel rodaj kurallarının dışında (5-6bin devirleri geçmeden, bol vites geçişli sürüş, vites düşürürken aragaz..vb) ekstra yaptığınız bakımlar veya dikkat ettiğiniz ayrıntılar var mı? Zincir bakımı vs..
Bir de radyatör koruma ve zincir koruma alan/kullanan var mı aranızda? Gerek var mı bu eklentilere?
MT-25 Zincir Koruma - 330 TL
MT-25 Radyatör Koruma - 120 TL
Son olarak diablo rosso 2 - michelin pilot street gibi lastiklere alternatif uygun bütçeli lastik önerileriniz var mıdır?
Bugün bakım yaptırdım yağ ve yağ filtresi bide zinciri yağladi 230 tl marmaris yamaha bayisi bana biraz yüksek geldi bu rakam daha önce bakım yaptıran arkadaşlar ne kadar ödedi acaba ?
merhaba abiler kardeşler lanet olsun mct 250,hyosung gv 650,mt 03,derken bayide faturayı alırken buldum kendimi selamun aleyküm.sigorta için tavsiye verecek olan varmı![]()
Menemen Kızılkayalar Yamaha Yetkili Servisi, ustası Ersin Turan. İzmir yetkili servisine 5 dk mesafede oturuyor olmama rağmen Menemen'e gidiyorum periyodik bakımlar için
not: özelden tlfon verilir.