motorun düzensiz çalışması ve o seke seke gitme olayı bende de var ama sekme olayı çok düşük devirlerde oluyor yani normal gibi.düzensiz çalımasınıda yazılıma bağlıyorum motor stop etmesin diye galiba ve daha çok soğukken yapıyor.kaldırırken stop etme olayı bende hiç olmadı galiba bira debriyaja alışmak gerekiyor gibi.Arkadaşlar geçen gün motoru çalıştırdım tam kalkacakken istop etti.Aldığımdan beri 1 hafta oldu her seferinde bir istop ettirme vakası yaşıyorum kalkarkenFakat bu istop edişinde saat sıfırlandı.Servisteki arkadaş saati ayarlarken bastığı düğmeleri gördüm fakat ben beceremedim ayarlamasını.Saati nasıl ayarlıyoruz anlatabilir misiniz? sağdaki düğmeye basıyorum ayarlanabilir kilometreler arası değişim yapıyor.soldaki düğmeye basıyorum bir hareket yok.uzun mu basıcaz ikili mi basıcaz nasıl basıcaz da bu saati ayarlayacagız bir yardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
Yazılımı sormadım.Öğlen arayıp sorayım.500 bakıma gideceğim şuan 200kmdeyim.gidince sorarım diye sormamıştım.Fakat yazılım yüklenmesi lazım.çok düzensiz çalışıyor rolantideyken.bir de nedense seke seke gidiyor motor sanki ön tekerlekte ufak bi bombe varmış gibi.at biniyor hissi uyandırıyor![]()
saati bir kere ayarladım yanlış hatırlamıyorsam önce trip 2 ye geliyorsun sol yuşla sonra sağ ve sol tuşa basılı tutup (uzunca bir süre olabilir)sonra rakamlar yanıp sönmeye başlıyor sol tuşla rakamları değiştirip ayarlıyorsun haa bide öğelen önce ve sonra formu var onuda ayarla 24 saat dilimi değil yani.tekrar söylüyorum bir kere ayarladım atladığım yada unuttuğum yerler olabilir afffola
yazılım yüklemeyi sorunca yazarsan sviniriz...iyi fomlar