shoei kasklarda ve diğer tüm ürünlerde yüzde 70 indirim inanılmaz link altta !!!!

Shoei xr 1100 çok üyü bür kask olsada üretümi kalmış bir kask.. Üretim tarihi oldukça eski olabilir.... Atlamayın hemen, hangi kask olursa olsun kontrol edin...

bu montu alayım mı arkadaşlar sizce ? http://www.hondamototal.com/chcmc~u~roleff-genua-4-mevsim-kodra-ceket-31383
lütfen fikir verin bitmeden iskenderunda yaşıyorum aşırı soğuk olmaz ve pcx kullanıyorum.

500 liraya shoei kask aldım umarım hıyar gelmez.

İki tane 500 liralık vardı. Diğerini de ben aldım zaten. Ben gidip teslim aldım. Pinlock yok içinde, çene rüzgar pedi yok. 2013 sonu üretim.

Boyut olarak tam sımsıkı oturmadı, ama kafam içinde de dönmüyor. XL sıkıyordu kafamı bu da hafif bolca oldu. Bence kullanılır valla 500 liraya 5 yıldızlı Shoei kim verir bir daha. 2 sene kullanırız nasipse.

İki tane 500 liralık vardı. Diğerini de ben aldım zaten. Ben gidip teslim aldım. Pinlock yok içinde, çene rüzgar pedi yok. 2013 sonu üretim.

Boyut olarak tam sımsıkı oturmadı, ama kafam içinde de dönmüyor. XL sıkıyordu kafamı bu da hafif bolca oldu. Bence kullanılır valla 500 liraya 5 yıldızlı Shoei kim verir bir daha. 2 sene kullanırız nasipse.

Kaskın genel görünümünü ve eksiklerini resim atar mısınız??

Kaskın genel görünümünü ve eksiklerini resim atar mısınız??

Fotoğraf çekmedim. Bildiğiniz sıfır Shoei XR 1100 kaskın kendisinde herhangi bir problem yok; çene rüzgar kesicisi ile pinlock yoktu içinde. Orjinal kutuda çene rüzgar kesici var mı onu da bilmiyorum, belki yoktur bile. Ama pinlock olması lazım diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar