Hiç düşünmem o fiyata ikinci el cbr 250r alırım. 125cc nin ne kadar sıkıcı olduğunu aldıktan 5 ay sonra anlarsın sonra satmaya ugrasirsin aylarca.
şunu söylemeyi unuttum bizim ailede 250 cc ye karşıt yani motora tamam izin var ama aileye göre 250 cc yüksek bi rakam yani ben yüksek milyarlar sahibi olsamda max 150 cc ye kadar izin verirler ki zaten 125 cc ye alşmadan birden 150 cc bana çok gelir şu an ki tercihim hala yzf den yana ama hala fikirlerinizi görüşlerinizi bekliyorum
7-8 ay yzf r125 kullandım, bakım yaptırcağında işçiliği biraz sıkıntı yaratıyo maddi yönden, o kadar grenajı çıkarmaya fazla fiyat çekiyorlar, ancak çok yakışıklı motor cbr'ye göre, şöyle anlatıyım antalya'da starbucks'ın önüne motoru koyup kaskı çıkardığımda bütün kafalar bana bakıyodu, 15-20 dk sonra cbr 125r geldi ve etrafa dikkat ettim bi bakan ben vardım sanırım :d
cbr 125 tartışmasız. iyi günler.
Kardeşim hangılerını denedınde tartısmasız dedın merak ettım![]()
hondacıların çoğu böyle
honda hariç hemen hemen bütün motorlar k.k. honca cici:mrgreen:
rc 125 degılde 200 surdum dıgelerınıde surdum ama surus pozısyonu racıng en yakın yzf dı ama fren olarak rc cok ondeydı bana kalırsa en vasat cbr dıama arkadaslar tartısmasız cbr dıyor ılgınc gelıyor bana pu kaka motorlar cici honda hahaha D
![]()
Valla oturuş posizyonu konfor filan cart curt bilmem ama tasarım olarak YZF-125 diyorum, R6 gibi duruyor namussuz.