Beni bu havalar mahvetti

Ankara'da yaşayanlar bilir, hafta içi havalar harika ama hafta sonu hep yağmur hep soğuk. İsyan ediyorum artık. Bütün hafta plan yapıyoruz hafta sonu gelsin motorumuza binelim gezelim diye ama bi türlü yağmur, soğuk izin vermiyor. Ben işe gidip gelirken bineyim diyorum ama bu seferde eşim izin vermiyor "henüz tek başına trafiğe çıkmaya hazır değilsin illa ben tek başıma biner giderim dersen ve başına bir şey gelirse beni arama kendin hallet "diyor.Yeni bisiklet almış ve bi türlü binemeyen çocuklar gibiyim. Yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. Çok üzgünüm.

Antalya'da hafta'nın 8 günü güneşli :) plan yapmasak bile hava bize hadi motora bin diyor :d

Cevap yazan arkadaşlar sağolsun, eksik olmasınlar ama sayelerinde daha da kötü hissediyorum şu an :)

İstabnbul da hiç farklı değil. MAslak'tan çıkıyorsun güneş, köprüde bulut, Kadıköy'e iniyorsun yağmur. İsyan :)

Antalya'ya taşınasım var :)

yağmurda binip motorunu kirli görünce üzülmicek misinz

Ankara'da yaşayanlar bilir, hafta içi havalar harika ama hafta sonu hep yağmur hep soğuk. İsyan ediyorum artık. Bütün hafta plan yapıyoruz hafta sonu gelsin motorumuza binelim gezelim diye ama bi türlü yağmur, soğuk izin vermiyor. Ben işe gidip gelirken bineyim diyorum ama bu seferde eşim izin vermiyor "henüz tek başına trafiğe çıkmaya hazır değilsin illa ben tek başıma biner giderim dersen ve başına bir şey gelirse beni arama kendin hallet "diyor.Yeni bisiklet almış ve bi türlü binemeyen çocuklar gibiyim. Yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. Çok üzgünüm.
Armada'nın yeni kısmının açık otoparkında Avm'ye doğru inerken gördüğüm siyah MSX 125 senin mi ? Dinazor heykelleri falan var orayı diyorum.

3 aydır motosikleti 2 kere çalıştırdım otoparkda çürüyor.Haline şükret bence .

Arkadaşlar uç örnekler vermeyin Antalya Aydın gibi:mrgreen:
İlla teselli edecekseniz Bayburttan Erzurumdan Rizeden örnek verin:)

hocam sağlam bir takım ayarla kendine aynı şekilde sağlam bir yağmurluk...Tek kulaklığı tak slow bir müzik :thumleft: soğuk ve yağmur yemediğin sürece kışın da motor kullanılır :)

Mesajı veriyorum sana dikkatli oku :thumright KÖTÜ HAVA YOKTUR KÖTÜ KIYAFET VARDIR :queen:

yağmuru gec birde bu hafif soguklar nekdr sıkı giyinsekte göğüs bölgesine nasıl giriyorsa hava günlerce göğüs ağrısından uyuyamıyorum

eskişehirde oyle dün yağmura yakalandım dedim bu motorun hali ne böyle gittim yıkadım temizledim felan sonra bi geldim garaja koydum gene aynı çamur her tarafı bakalım yarin hava guzel iyi bi temizlik şart :)

eskişehirde oyle dün yağmura yakalandım dedim bu motorun hali ne böyle gittim yıkadım temizledim felan sonra bi geldim garaja koydum gene aynı çamur her tarafı bakalım yarin hava guzel iyi bi temizlik şart :)

Bana da en çok yağmur soğuk değil de, motorun çamurlu hali koyuyor :(

Kuşadası nda haftaiçi yağmur vardı haftasonu günlük gülistanlik. Buyrun gelin bekleriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Antalya'da hafta'nın 8 günü güneşli :) plan yapmasak bile hava bize hadi motora bin diyor :d

en büyük hayalim antalyada bir göz oda evim olsun yılın 8 ayı güneş var yanlışmı biliyorum ?

en büyük hayalim antalyada bir göz oda evim olsun yılın 8 ayı güneş var yanlışmı biliyorum ?

Kasım aralık ocak şubat, bu aylarda güneşi 3-4 gün görmediğin zamanlar oluyor ama mart geldi mi haftada min 5 gün güneşli olur, antalyanın tek sıkıntısı ise hava güneşli ve sıcaktır ama bianda yağmur başlayıverir ne olduğunu şaşırırsın :d

Anladığım kadarıyla sen kışın hava günlük güneşlik olsun bir gram yağmur yağmasın istiyorsun. Ülkenin en kurak bölgesinde yaşıyorsun yağan yağmura şükredip mutlu olman gerekirken sen isyan ediyorsun değişik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar