ruhsattaki şase nosunu yeni şaseye bastırmak

merhabalar ,benim 125 cc vitesli cg motorlu motosikletim var.bilenler belki bilir kangda 125 ,bu motoru ben yeni şase alıp cg diye tabir edilen motosiklete çevirmek istiyorum. şasesi cg olacak yani. şasenin fiyatı 150 lira ,numarayı bastırmak için zealsun fabrikası var bizim burda onlar 45 liraya basabileceklerini söylediler.benim sorum şu ,ben motorumu cg şasesine çevirdiğimde herhangi bir cezai işlemle karşılaşırmıyım. muayeneye gittiğinde sıkıntı çıkarmı ,şaseyi sıfır alıp toplayacam motor benden olacak . ruhsattaki şase nosunu yeni şaseye bastırmak suçmu . şimdiden teşekkürler ,iyi forumlar :king:

Şase dediğin gibi önceden numarasızsa kendi numaranı bastırıp sahiplenebilirsin birşey olmaz.

Kimsenin haberi olmazsa ve buralarda böyle kendini açık etmezsen ne vizede ne de kontrollerde hiç bir sorun çıkmaz.
Ruhsatta 125cc yazıpta 250 hatta 350cc jawa silindiri taşıyan şasiler var.

Bi ara cep telefonlarında imei kopyalama zımbırtısı vardı. Aynı o şekil düşünebilirsin.

Şase dediğin gibi önceden numarasızsa kendi numaranı bastırıp sahiplenebilirsin birşey olmaz.

sıfır şasi alıp bendeki bilgileri yapistiracam.sanırım çenç olayına girmiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------

Bi ara cep telefonlarında imei kopyalama zımbırtısı vardı. Aynı o şekil düşünebilirsin.

aynen doğru söylüyorsun. cezai işlem olmaz sanırım.

Bişey olmaz Kangda dediğin en az 10 yaşında motor. Artık onun modellerini kim tanır da sana sorun çıkartır muayenede.

Bişey olmaz Kangda dediğin en az 10 yaşında motor. Artık onun modellerini kim tanır da sana sorun çıkartır muayenede.

aynen. sıfır şasi olursa zaten pek sorun çıkacağını zannetmem . çıksada aldığımda böyleydi derim .yoksa silindir hacmiyle oynamak bile suçtur. motorlarımız 200 lük hep .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar