- Konu Yazar
Merhabalar motorsiklet sürmeye başlamadan önce burada motor önerisi almıştım hatta 20 bin tl bir bütçem vardı yardım eden herkes için teşekkürler. Motorsiklet sandığım gibi birşey değilmiş 20 bine motoru al direk git olmuyormuş. Paramla 7 bin tl ye beni gayet güzel götürecek ekipmanlar aldım. Geriye kalan paramlada cbr125r aldım yaklaşık kilometrem 24bin oldu. Tecrübelerim arttıça cruiser tarza dahada kaymaya başladım. Kendimi çeşitli çizim programlarında cruiser motor çizerken buldum. Ve sonunda bir cruiser almaya karar verdim. Ancak ben öğrenciyim 30-40 bin verip bir motorsiklet alabilecek gücüm yok hemde custom yapmak istediğim için denek olarak görüyorum. Firmalar ucuz düşük cc motorlar üretmiyorlar şuan (çinliler hariç). Eski model japonlarda kaldı gözüm şöyle 250 cclik olanlardan
Hararet yapmayan, çelik şasi, parçası ucuz olan yada kolay bulunan, kısacası sorun çıkarmayan sağlam birşey arıyorum. Çünkü motor hazır hale geldiğinde 3-4 yıl kullanmalıyım. Önerilerinizi bekliyorum bütçem 10 bin tl civarı. Şimdiden teşekkürler...
Hararet yapmayan, çelik şasi, parçası ucuz olan yada kolay bulunan, kısacası sorun çıkarmayan sağlam birşey arıyorum. Çünkü motor hazır hale geldiğinde 3-4 yıl kullanmalıyım. Önerilerinizi bekliyorum bütçem 10 bin tl civarı. Şimdiden teşekkürler...
Son düzenleme: