Arkadaşlar bu ne anlama geliyor? (kask meselesi)

Yeni aldığım Caberg Vox marka kaskın kutusunda aşağıdaki resimdeki gibi bir kısım var. Sanıyorum üretim tarihi ama tam olarak kaç anlayamadım 03/2012'de üretilmiş anlamına mı geliyor? Herkesin bahsettiği 5 yıllık raf ömrü gözönünde bulundurunca 1 yıl mı kullanabilirliği kalmış.. Büyük sıkıntı yaratır mı bana?

aebed7c.png

2012 nisan üretim kaskınız, 2017 nisan da çöp tabiki umarım çok para vermemişsinizdir...

Kutu farklı bir kaskın kutusu olabilir. Sadece kutuya bakarak değerlendirmeyin. Kaskın iç tarafında üretim tarihine dair bilgi olmalı.

Bende yeni arai rebel kask aldim magazada uretim tarihi sordugumda 2015 model dediler .Eve gelince bakayim dedim uretim tarihini bulamadim arai kasklarda uretim tarihi nerede yaziyor ?

Bende yeni arai rebel kask aldim magazada uretim tarihi sordugumda 2015 model dediler .Eve gelince bakayim dedim uretim tarihini bulamadim arai kasklarda uretim tarihi nerede yaziyor ?

Çift D halkanın bir tanesinin üstünde bir harf ve bir rakam olur. Harf ingilizce alfabede hangi numaraya denk geliyorsa o üretim yılıdır. Yanındaki rakam ise üretildiği ayı temsil eder. 2015 ise seninkinde O3 yazmalı örneğin.

Harf-numara ilişkisi için aşağıdaki tabloya bakabilirsin :)

images

Çift D halkanın bir tanesinin üstünde bir harf ve bir rakam olur. Harf ingilizce alfabede hangi numaraya denk geliyorsa o üretim yılıdır. Yanındaki rakam ise üretildiği ayı temsil eder. 2015 ise seninkinde O3 yazmalı örneğin.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...PbCvtBdc23_aw6gf-T-YvT8S9eCwJyxWhQlBphNLHRaoA
Cok tesekkur ederim. Bende cift d halkaya bagli etiketin ustunde P-050139 yaziyor o zaman 2016 uretim ay olarak hangi rakam gecerli oluyor ?

Cok tesekkur ederim. Bende cift d halkaya bagli etiketin ustunde P-050139 yaziyor o zaman 2016 uretim ay olarak hangi rakam gecerli oluyor ?

Yok hocam etikete değil direk halkanın üzerine kazılı olan yere bakıcaksın. Aşağıdaki resim gibi olacak ancak resimdeki gibi iki tane rakam yerine bir harf bir rakam yazacak. O3, O8 vb. gibi

DDring-prod-date.jpg

Tamam buldum 2015 ocak uretimmis en azindan icim rahatladi tesekkur ederim.

benim kask double d bağlantı değil. kaskı komple söktüm ne varsa tarih bulacam diye :) sadece kayışın altında bir etiket var orada şunlar yazıyor:

E3 (yuvarlak içerisinde)
052273/P
- 301896

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...PbCvtBdc23_aw6gf-T-YvT8S9eCwJyxWhQlBphNLHRaoA

Yok hocam etikete değil direk halkanın üzerine kazılı olan yere bakıcaksın. Aşağıdaki resim gibi olacak ancak resimdeki gibi iki tane rakam yerine bir harf bir rakam yazacak. O3, O8 vb. gibi

https://www.whyarai.co.uk/media/wysiwyg/DDring-prod-date.jpg

benim kask double d bağlantı değil. kaskı komple söktüm ne varsa tarih bulacam diye :) sadece kayışın altında bir etiket var orada şunlar yazıyor:

E3 (yuvarlak içerisinde)
052273/P
- 301896
Bende de o yazilir var ama onlar degilmis cene baglanti kisminin ustune iyice bak cok kucuk yazmislardir .

yazılanları okudum ve heryerine baktım, detaylı inceledim heryerini ama yazmıyor.. :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar