300TL'ye kadar eldiven tavsiyesi? (revit slr, alpinestars sp-8, revit chevron..vs)

Merhaba arkadaşlar,

Kask seçimini caberg vox olarak düşünüyorum ve bu durumda 250-300 TL gibi eldiven bütçem kaldı. Koruma yönünden iyi bir eldiven arıyorum, rengi-konforu vs ikinci planda. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum;

Revit Chevron - 275 TL

revit-chevron-eldiven-ki_59_1.jpg

Revit Striker - 198 TL

pr_01_1853.jpg

Revit SLR - 326 TL

REViT-SLR-00145602062013.jpg

A-pro Guanto - 160 TL

FO,2189,94,a-pro-block-guanto-in-pelle-eldiven-beyaz-deri-tekstil-eldiven-a-pro.jpg

A-PRO Stalker - 168 TL

FO,1897,78,a-pro-stalker-deri-eldiven-beyaz-deri-eldiven-a-pro.jpg

Alpinestars SP-8 - 326 TL

0032822_alpinestars-sp-8-eldven-beyaz-syah.jpeg

Bileksiz bunu kullanıyorum ben five gloves bayağı memnunum 200-250TL falandı sanırım fiyatı.

$_35.JPG

Ali expresste gecenlerde alpinestars eldiven 40$ di oyle bisey denk getirebilirsen herhangi bi bayide deneyip orlardan alabilirsin

önerdiğiniz five gloves'lar da fena değil aslında.

@Gorkem.IX
önerdiğin model five gloves stunt galiba? tamamen deri mi bu model?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Revit Striker - 198 TL olan ürünün komple siyah renkli olanını kullanıyorum ve memnunum. Rahat ve havadar tavsiye ederim.

alpinestars sp8 kullanıyorum. çok rahat ve hissiyatı güzel bi eldiven, korumalarını test etmedim henüz, inşaallah da etmem. mevsimlik bi eldiven. çok soğuk havalarda elin üşür, çok sıcaklarda elin pişer.
geçen sene ebay üzerinden 89 dolara almıştım, 200 liraya gelmişti. şimdi dolar kuru artınca fiyat da artmış.

alpinestars sp8 kullanıyorum. çok rahat ve hissiyatı güzel bi eldiven, korumalarını test etmedim henüz, inşaallah da etmem. mevsimlik bi eldiven. çok soğuk havalarda elin üşür, çok sıcaklarda elin pişer.
geçen sene ebay üzerinden 89 dolara almıştım, 200 liraya gelmişti. şimdi dolar kuru artınca fiyat da artmış.

Sıcaklarda ciddi sorun olur mu ki? Siz yazın ne kullanıyorsunuz mesela

http://www.aliexpress.com/item/gk169-genuine-leather-motorcycle-gloves-racing-gloves-ride-off-road-gloves/32596278468.html

Aliexpress'teki Komine'nin bu eldiveni fiyatına öte oldukça iyi görünüyor. Komine'yi forumda kullanıp memnun kalan kişiler vardı. Alacağınız eldiven bence bilekli ve avuç içinde kaydırma sağlayan korumalılardan olsun. Knox Handroid bu işin top'ı bana göre ama fiyat malum yüksek. Onun özelliklerini veren bir eldiven bulmaya çalışın bence.

Bu model iyimiş fakat bana ulaşması 3-4 hafta sürer, o kadar bekleyemem ne yazık ki.. :/

Revit Striker - 198 TL olan ürünün komple siyah renkli olanını kullanıyorum ve memnunum. Rahat ve havadar tavsiye ederim.

Revit'in parmak üstü korumaları çok iyi değil gibi geldi, revit chevron bir tık daha iyi sanki o açıdan

Bering'in modellerine de bakın.

Hocam bering modelleri kar eldiveni gibi, özellikle önerdiğiniz bir model var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben sp8 i 250 tl ye aldim motosella dan takip et indirim oluyo surekli... ben cok memnunum

Fuarda Dainese Hero Air'i 200 TL'ye almayan beynimi seveyim. Motomax'in indiriminden Held Sambia alacağım sanırım.

revit striker kullanıyorum çok da memnunum hatta avuç içini bir yere taktım yırttım bu aralar yenisini alıcam. yazlık için fikrim bu.

kışlık için ise motomaxte dane marka eldiven var on numara 5 yıldız pekiyi aferin otur :) hatta şuan indirimde 250 tl falan

revit chevron aldım arkadaşlar. uzun bir eldiven alsam daha iyi olacaktı muhakkak ama kaliteli modeller benim bütçemi epey aşıyordu. Belki birkaç ay sonra uzun bir model daha alırım. Vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar