Taşlı kask süsleme

Bende ilk gordugumde silikon sandim ama kadın silikon degil dedi. Silikon ile dusermis hem. Arkadas bir isim verdi o kızın calışmalarına baktım ama oda isim vermemiş. Plastik yapistirici kullaniyormus sanayi tipi. Birde resimlerde 504 gördum ama iki urunu karistirip yapiyorum demis. Artik ne karistiriyor bilmiyorum. Epoxy kaska zararsız mıdır?

Amerikada ambulanslari epoxy ile yapistiriyolar tamamen saglik acisindan kesinlikle kaynak kullanilmiyo... devcon diye bir marka var ben hergun kullaniyorum nerdeyse oneririrm 5 dk icinde kuruyanini kullaniyorum calismaniz icin cok cabuk bir sure bu sizin daha gec kuruyuanini almaniz gerek buda iki tup halinde karistirarark uyguluyosunuz ve tasin duz zeminine uygulayip kaskiniza dizin ondan sonra kurumasini bekleyin...

Amerikada ambulanslari epoxy ile yapistiriyolar tamamen saglik acisindan kesinlikle kaynak kullanilmiyo... devcon diye bir marka var ben hergun kullaniyorum nerdeyse oneririrm 5 dk icinde kuruyanini kullaniyorum calismaniz icin cok cabuk bir sure bu sizin daha gec kuruyuanini almaniz gerek buda iki tup halinde karistirarark uyguluyosunuz ve tasin duz zeminine uygulayip kaskiniza dizin ondan sonra kurumasini bekleyin...

Teşekkür ederim ilgilendiginiz icin bu kadar bakıcam dediğinize. Herseyi edindikten sonra çalışmalarımı burdada yayımlarım artık. :D Önce bir yedek kaskta denemeyi düsünüyorum. :)

Bu tutkal işini görür gibi bi araştır.http://www.hobidunya.com/tas-yapistiricilari/seffaf-tas-yapistiricilari?product_id=58

Burada araba kapladılar öyle, direkt yapışkanlı taşlar var şerit halinde al yapıştır. Değişiklik olsun sürüden ayrılın her zaman ;)Keyifli sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar