Pendik baskan,anadolu yakasindayimusta sen istanbulun ne taraflarındasın yaw
Pendik baskan,anadolu yakasindayimusta sen istanbulun ne taraflarındasın yaw
Ozan, yok yav meraklandım şimdi hemen sivasa telefon açıyorumIspartadan çocuğun biri cgyi turbolucam tr'de tek olcam diyordu ama öldü heralde sesi çıkmıyor.:mrgreen:
Ahahah test yaparken öldü :mrgreen: yanliz simdi hayal edemedim heee,dusunsene cg yanindan blowoff la cuflayarak gidiyo. Cildirirsin :queen:
Çocuk turboyu yaktı makineye monifoldu,egzozu,emmeyi felan ayarladı ama soğutma ve yağlama işini naptı bilmiyorum ses seda kesildi ama yapsan harbi acayip olur.![]()
Pendik baskan,anadolu yakasindayim
istanbul levent başgan ben de... bi ara (bu bi ara en erken 2 ay sonra) sırf araba muhabbeti yapmak için buluşabiliriz diyordum mazhar da ybr ile gelsin :mrgreen:
bişey olmaz başgan rahat ol o değilde görmek istediğin yerler fena: Maslak; Oto sanayi :mrgreen: hani insan bi sultanahmet eyüp sultan göreyim bir ayasofya göreyim der.
istanbul levent başgan ben de... bi ara (bu bi ara en erken 2 ay sonra) sırf araba muhabbeti yapmak için buluşabiliriz diyordum mazhar da ybr ile gelsin :mrgreen:
Valla bende istanbula gelmek istiyorum gezmek istediğim yerler var(maslak oto sanayi,bostancı vs.) ama beni orada harcarlar diye korkuyorum, alışkın değilim abi burda 3 tane araba var beşiyle kavga ediyoruz.Gelirim başgan burdan gazı bi koydummu istanbul 3 saat :queen:
Baskanim belirleyin tarihi bulusalim,muhabbet edelim. Balik ekmek,kofte ne istiyosaniz yiyelim. Maslak,bostanci koymayalim butun sanayilere girelim bakalim kimde ne var ne yok. Tozu dumana katalim istanbulda :mrgreen: bu konuyu ciddi anlamda dusunelim bakin.
Fikrini calmadik yav,ne kiziyonki baskanben düşünüyorum zaten öneriyi ben koydum ortaya
sonra havaalanindami,otogardami nerde olursa artik ilk gordugumuze saldiralim dimi :mrgreen: atom yapti bizi mubarek :queen:La olum manisadayım ben :mrgreen: Siz gelin ben sizi spile çıkartıp manisa kebabı yedireyim, yanınıza da mesir macunu-kuruüzüm-has zeytinyağından yolluk yapayım gençsiniz yersiniz.![]()
Fikrini calmadik yav,ne kiziyonki baskan
sonra havaalanindami,otogardami nerde olursa artik ilk gordugumuze saldiralim dimi :mrgreen: atom yapti bizi mubarek :queen:
Isler,gucler diyosun :mrgreen:Burası kezban kaynıyor istesende yapmazsın :mrgreen: Ben neden izmire gidiyorum sanıyorsun :bounce:
Isler,gucler diyosun :mrgreen:
Ahahaha vizeler,finaller falan pesimizi birakmiyo okuyoruz.Tabii canım okul felan :mrgreen:
Ahahaha vizeler,finaller falan pesimizi birakmiyo okuyoruz.bu arada bi instalari verinde takiplesek yav,takipci kasiyorum :queen:
Fikrini calmadik yav,ne kiziyonki baskan
sonra havaalanindami,otogardami nerde olursa artik ilk gordugumuze saldiralim dimi :mrgreen: atom yapti bizi mubarek :queen: