O nasıl yatmak o nasıl gaz açmak...

Motosikleti
Dominar 250
Apaci mod on.
Helal olsun adama ama gayet iyi sürücü.

bişey dikkatimi çekti 6:07 de sol gidona dokunmadan sola yatıyor nasıl oluyor o iş :silent:

kontrayı sadece iterek değil çekerek de verebilirsiniz (iterek vermek tavsiye ediliyor benim okumalarımda). neticede sol/sağ ayrı değil aynı çubuğun ortadan pivotlu iki ucu, birini çekmek ile diğerini itmek aynı sonucu verir.

kontrayı sadece iterek değil çekerek de verebilirsiniz (iterek vermek tavsiye ediliyor benim okumalarımda). neticede sol/sağ ayrı değil aynı çubuğun ortadan pivotlu iki ucu, birini çekmek ile diğerini itmek aynı sonucu verir.

yaparım bazen istemsizce, hatta depoyu iteklemek bile yön değiştirmesine yeterli olur...

maşallah diyelim de nazar değmesin.

Babuşun dediği gibi motor üstünde yemiş içmiş yatmış kalkmış adamlara bir örnek.

Herşeyden var teker,viraj,apaçilik :thumleft: en sondaki stoppie final oldu :D

Söz olsun Braga - Fenerbahçe maçına gidersem bu arkadaşın mezarını ziyaret edicem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
video nasıl ekliyorsunuz?

2.45 de arka bıraksın diye çok uğraştı, bir bıraksa oradan Mars'a kadar uçardı :)

Bunlar bence sokak serserisi, yaptığı apaçilikten başka bir şey değil.Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz diyelim.Ama pistlerde deli cesaretinden başka şeylerde gerekli sonra eline çiçeği verirler :)

Türkiye'de denenmememesi gerekenlerden..Şaka maka adam harbiden çok iyi,hele şu kavşağı dönüşüne hayran kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar