Arkadaşlar yukarıdaki yorumları okuyunca, üye olup yorum yazmak zorunda kaldım.. Şu an 150-350 arası yeni alınan motor için fiyat yok. Ayrıca yaşadığınız yer büyük şehirse ortalama 1000 üzeri bir trafik sigortası çıkıyor. Haziran 2015 den sonra tüm trafik sigorta primleri çok yükseldi. Özellikle motorları daha da artırdılar. Demir sigorta geçtiğimiz sene en fazla 450 tl kestiği poliçeyi şu an 2000 lira öneriyor. Örneğin yeni fiyat bktığım 27 plaka Yamaha YZF R 25 için 15 firmadan fiyat aldım en uygun HDİ 1400 tl.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Peşin ödeme yaparsan aynı gün peşin alırsın paranı... senden 15 gün + satış yapıncaya kadar geçen gün parası kesilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
Aylık olarak trafik sigortana %5 sürprim ilave gelir. Ayrıca Trafik sigortasız yakalınırsan motor çekilir. Trafik sigortasını yapmadan alamazsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Plaka + TC + Ruhsat Belge no verirsen ben sana hepsinden bakayım.. Axa , All, Ak, Anadolu, Groupama, Demir, Ray, Doğa, Zurich, Hdi, Sbn, Mafre, Sompo, Halk....