[Bursa - MT]

MT bakım günleri başladı. Sizde randevunuzu almayı unutmayın. :queen: TVS kullanıcıları hariç. :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

Halil, ekrem ve bir arkadaşın ufak tefek işlerini hallettik. Bir gazla bajaj bayisine AS 150 ye bakmaya gittiler. Bakarsın bizde fuardan alır döneriz dimi osman abi. Haa unutmadan kankanda gelecek... Offff mt fuarda. Ben ismail abi, osman abi, özcan abi, mehmet abi... Sinan hoca yok bak. Bende diyorum ne eksik.

MT bakım günleri başladı. Sizde randevunuzu almayı unutmayın. :queen: TVS kullanıcıları hariç. :queen:

[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/08/74/997a7408_orginal.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/4rmOl7.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

Halil, ekrem ve bir arkadaşın ufak tefek işlerini hallettik. Bir gazla bajaj bayisine AS 150 ye bakmaya gittiler. Bakarsın bizde fuardan alır döneriz dimi osman abi. Haa unutmadan kankanda gelecek... Offff mt fuarda. Ben ismail abi, osman abi, özcan abi, mehmet abi... Sinan hoca yok bak. Bende diyorum ne eksik.

Hay maşallah be.:cat: Motosiklet dükkanından daha kalabalık olmuşsunuz. Tamirciler bu gidişle aç kalacak. :)
Tvs kullanıcılarına( Yani bana) niye ayrımcılık yapıyorsun. :)Hiç yakıştıramadım şimdi:p

Desene fuara kıdemli kadro olarak tam gideceğiz. Ne muhabbetler döner, şimdiden sabırsızlanmaya başladım doğrusu.:)

Bu arada hem hintli motosiklete bakım yapmıyorsun, hem de bajaj alırız belki diyorsun:queen:

Neyse sizlere kolay gelsin, fuar öncesi toplantı da görüşürüz artık.:king:

abi ufak tefek islerimizi hallediosun allah razi olsun... ama kaptan olmak kolay deil motor tepesinde gezmekle olunmaz kaptan dedigin coskun kaptan gibi olur.. hu arada bajaji cok begendim tek kotu yani arka fren kampana

Hay maşallah be.:cat: Motosiklet dükkanından daha kalabalık olmuşsunuz. Tamirciler bu gidişle aç kalacak. :)
Tvs kullanıcılarına( Yani bana) niye ayrımcılık yapıyorsun. :)Hiç yakıştıramadım şimdi:p

Desene fuara kıdemli kadro olarak tam gideceğiz. Ne muhabbetler döner, şimdiden sabırsızlanmaya başladım doğrusu.:)

Bu arada hem hintli motosiklete bakım yapmıyorsun, hem de bajaj alırız belki diyorsun:queen:

Neyse sizlere kolay gelsin, fuar öncesi toplantı da görüşürüz artık.:king:

Abi cuma izinli olucam. İzmit e gidicem. Toplantı organize edelim havanın durumuna göre. Hintlilerden bir tvs nin elektrik aksamını çözemedim. Elektriği kullanıcısındanmı alıyor ne.:queen: Birde fuarda bu site stant açacakmış. Onada bakalım belkim yöneticilerle tanışırız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

abi ufak tefek islerimizi hallediosun allah razi olsun... ama kaptan olmak kolay deil motor tepesinde gezmekle olunmaz kaptan dedigin coskun kaptan gibi olur.. hu arada bajaji cok begendim tek kotu yani arka fren kampana

Ayıpsın halih, herzaman hallederiz. Kaptanlık ayrı mevzu, arkadaşlık önemli olan. Bajaj çok kafama yatıyor. Birini yakalasam trafikte atlıyacam üzerine nolur la bi tur ver diye..:queen:

Abi cuma izinli olucam. İzmit e gidicem. Toplantı organize edelim havanın durumuna göre. Hintlilerden bir tvs nin elektrik aksamını çözemedim. Elektriği kullanıcısındanmı alıyor ne.:queen: Birde fuarda bu site stant açacakmış. Onada bakalım belkim yöneticilerle tanışırız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

Ayıpsın halih, herzaman hallederiz. Kaptanlık ayrı mevzu, arkadaşlık önemli olan. Bajaj çok kafama yatıyor. Birini yakalasam trafikte atlıyacam üzerine nolur la bi tur ver diye..:queen:

Alem adamsınız ya.:thumleft:

Cuma Günü Barış Cafe de Toplanıyoruz

Aynı mekanda muhabbete bekliyoruz. Toplanma saati 19:30 Havanın durumuna göre şehir turlaması yapılacaktır. Müsait olan herkezi bekleriz.

herkese selam. taze motorcuyum bende. emekleme evresindeyim henüz :) etrafımda hiç motor süren hatta ilgilenen bile yok. bi aksilik olmazsa katılmak isterim cuma günkü buluşmaya.

Cuma Günü Barış Cafe de Toplanıyoruz

Aynı mekanda muhabbete bekliyoruz. Toplanma saati 19:30 Havanın durumuna göre şehir turlaması yapılacaktır. Müsait olan herkezi bekleriz.

Her zamanki gibi muhabbetin kralını yaparız yine.Hava durumu da gayet güzel görünüyor.
Sonrasında da turlama çok iyi olacak.Pasımız silinsin biraz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

nöbet olmazsa geliyorum

Nöbeti başkasına devredin bu akşam bari.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

herkese selam. taze motorcuyum bende. emekleme evresindeyim henüz :) etrafımda hiç motor süren hatta ilgilenen bile yok. bi aksilik olmazsa katılmak isterim cuma günkü buluşmaya.

Çekinmeden buyurun gelin, sizi de bekliyoruz.

Ümit hoca chooper cı. Sallayamam sizi diyor galiba. Hoca bize kap çı da lazım

Sözde choppercı ama, hala cup la gezmeyi tercih ediyor. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

BU AKŞAMKİ TOPLANTIYI TEKRAR HATIRLATAYIM.

Bu akşam Barış Cafe de Toplanıyoruz.

Aynı mekanda muhabbete bekliyoruz. Toplanma saati 19:30 Havanın durumuna göre şehir turlaması yapılacaktır. Müsait olan herkesi bekleriz.

Haritadaki adres aynen doğru.
Bilmeyenler içinde çok iyi oldu bu harita paylaşımı.
Elinize sağlık.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

BU AKŞAM YAPILMASI PLANLANAN TOPLANTI İÇİN SON DURUM : TOPLANTI YARIN AKŞAMA ERTELENMİŞTİR.

Arkadaşlar, 3-4 tane hava durumu sitesine baktığımızda daha önce geç saatte gelmesi beklenen yağışın, tam muhabbetin yoğunlaşacağı saate gelmesinden dolayı, hiç kimseyi riske atmamak adına yarın akşama(27.02.2016) ertelemek zorunda kalınmıştır.

İlk önceliğimiz emniyet,sağlık ve ağız tadı ile motosiklet sürmek olduğundan böyle bir karar alınmıştır.
Yarın akşam görüşmek dileğiyle.

Tekeriniz düz bassın.

Ben ertelemeyi görmedim geldim buluşma noktasına 2 arkadaş daha gelmiş gelen olursa diye buralardayız

Ben ertelemeyi görmedim geldim buluşma noktasına 2 arkadaş daha gelmiş gelen olursa diye buralardayız

Erteleme için kusura bakmayın.Başka iletişim aracımız olmadığından arayıp haber veremedik.
Ben bu saatten sonra gelemen ama belki yazınızı görüp gelen olmuştur.

Gelebilirseniz nasipse yarın görüşürüz inşallah.

selamın aleyküm bursa mt ailesi bende uzun zamandır sizleri abilerimi kardeşlerimi takipteyim en kısa zamanda sizlerle tanışmak için can atıyorum ama malesef cumarteside hava yağışlı sanırım pazar bol güneşli gösteriyor ufak bir gezi düzenlesek nasıl olur acaba uludağ yada Suuçtu Şelale gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar