Benzin izi nasıl çıkar?

Ben bu konuyu burda açmadan önce internette araştırdım. Buraya yazdığın yazıyıda okudum. Ama bir sorun var o elbiselerdeki benzin lekesinden bahsediyor.:) Kaportadaki leke ayrı bir konu. Su ile yıkamayı zaten denedim ama verniğin altına işlemiş lekeye su ile ulaşmak mümkün değil.

verdiğin buharada bağlı ama ben anında müdahale ettim sararmıştı geçti belki buhar hikaye bezle silseydim yine çıkarmış :D

Panzehiri kendisi olabilir. Benzin döküp ovala. Olacaklardan sorumlu değilim :D

Şu benzin denen meret var ya çok derde devadır. :)) Pas söker kir çıkarır. Benzin lekesini benzinle çıkarmayı denemelisin. Ama benim tahminim benzinin leke bırakmadığı tam tersi boyadaki verniği çıkardığı yönünde.

Yukarda dediğim gibi benzini tiner gibi düşün.

Fuarda bir stantta oto cilası satıyorlardı. Benzin izinin fotoğrafını gösterdim. Çıkarır mı dedim. Kendinden emin bir şekilde çıkarır dedi. 20 liraya aldım. Ürünün adı "Meriç aksesuar süper oto cilası". Fuardan sonra denedim. Hiçbir işe yaramadı. İz aynen duruyor. Kazık yemiş oldum. Fuardan aldığım için dönüp hesapta soramıyorum. Seneye tekrar gelirlerse fuara orada çemkiririm artık.

Meriç aksesuar oto cilası almayın:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cila değil pasta almalısın.

o leke silmeyle cikmaz , boyanin seffaf tabakasina islemis . Ya yeniden boyatman lazim yada , yeni depo alacaksin . Aldigin yere gidip bu depo benzine dayanikli degil deyip , belki garanti kapsaminda bir ihtimal dene.
benzinin icine boya ve additivler koyuyorlar . eger uzun zaman benzin ayni yerde kaldiysa iz birakir . Herhalde motsiklet yan yatik kalmis birkac dakika

o leke silmeyle cikmaz , boyanin seffaf tabakasina islemis . Ya yeniden boyatman lazim yada , yeni depo alacaksin . Aldigin yere gidip bu depo benzine dayanikli degil deyip , belki garanti kapsaminda bir ihtimal dene.
benzinin icine boya ve additivler koyuyorlar . eger uzun zaman benzin ayni yerde kaldiysa iz birakir . Herhalde motsiklet yan yatik kalmis birkac dakika

İlk mesajda anlattım ne olduğunu. Pompacı fazla benzin koyduğu için gece depo kapağı açılmış benzin akmış aşağıya. Boyatmayı düşünüyorum depoyu. Kaça patlar acaba? Ruhsata işletme işleri nasıl oluyor onları da hiç bilmiyorum?:silent:

oto pastası ile çıkar dert etme,git ufaklarından al bitane lekenin üstüne parmağınla biraz sür sonra pamuk ile ovala heryeri sonra temiz pamuk ile sil ,lekenin çıktığını göreceksin,,gözden kaçan yeri varsa tekrar sürerek temizleyebilirsin,artanınıda kenara koy bazen lazım oluyor

yada istanbuldaysan gel bana bende pasta var,ben yaparım sana sevabına

Son düzenleme:
Arkadaslar benzer olayi ben de yasadim tek fark depoda degil silindirlerin aralarinde ve buji yuvalarinin etrafinda benim leke. Musluktan benzin kacagi vardi ve hep oralarda birikmis kurumus silindir aralari simsiyah bunu nasil cikarabilirim?

http://www.motordelisi.com/forum/forum/motosiklet/soru-cevap/105386-motordan-benzin-lekesi-nas%C4%B1l-%C3%A7%C4%B1kar

Buyurun buraya bakınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar