Hangi otomobil markasının motosiklet üretmesini istersiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hangi otomobil 🚗 markasının motosiklet üretmesini istersiniz?

Benim cevabım MAZDA rotary wankel skyactiv

mercedes üretsin isterdim :) . porche ve lamburcini de guzel olurdu fotosunu paylaşırdık :D . lamburgininin nasıl yazıldıgını tam bilmiyorum oyuzden oyle yazdım :queen:

mazda hakkaten de tasarım olarak güzel işler çıkartabilir. ama ben şu piyasaya göre DACIA diyorum:pale:

Volkswagen üretsin. Ülkemizde doğuş oto tekerini bile opsiyon olarak satar biz de 3 ay sıra bekleriz. Mis gibi..

mercedes üretsin isterdim :) . porche ve lamburcini de guzel olurdu fotosunu paylaşırdık :D . lamburgininin nasıl yazıldıgını tam bilmiyorum oyuzden oyle yazdım :queen:

mercedes denedi ama olmadı diye biliyorum ducati ye amg performance design motosiklet yaptırmışlardı bi ara... tasarım kötüydü

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

mazda hakkaten de tasarım olarak güzel işler çıkartabilir. ama ben şu piyasaya göre DACIA diyorum:pale:

TOFAŞ da olabilir.

ben alamadıktan sonra ne üretirlerse fark etmez o yüzden cevabım Tofaş üretsin BMW motor üretti alamadık , AMG ( mercedesin yan firması ) MV AGUSTA yı aldı onu da alamıyoruz zaten

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İphone otomobil üretecekti hala yapamadılar

Bence motosiklet üretsin
Söyle bir kawasaki h2 kalitesinde

motosiklet satışları otomobile biraz yaklaşsın hele hepsi üretmeye başlar :)

mazdanın rotary motorlu üretmesini bende isterdim

çift rotorlu 600cc 120hp civarı 20.000 devir görebilen bir spor modeli olabilirdi.mantıksız ütopik bir motosiklette değil aslında.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ticari mevzular firmaların inisiyatifinde olduğu için burnumu sokmam ama Peugeot'nun ısrarla üretmemesi bana çok enteresan geliyor. Mopet ve scooter konusunda yılların tecrübesi ve alt yapısına sahipler ama nedense motosiklet alemine bir türlü adım atmadılar.

Tesla üretse çok ilginç ve bir okadar yakışıklı bir motor ortaya çıkardı eminim. Adamların ürettiği elektrikli araba şahane, neden motosiklet de olmasın?

Bilmeyenler için teslanın otomobili:

tesla-s.jpg

İç tasarımı da aynen şöyle:

feature_tesla30__02__inline605.jpg

Son düzenleme:
Tesla üretse çok ilginç ve bir okadar yakışıklı bir motor ortaya çıkardı eminim. Adamların ürettiği elektrikli araba şahane, neden motosiklet de olmasın?

Bilmeyenler için teslanın otomobili:

http://1001carreviews.com/wp-content/gallery/10-mind-blowing-facts-about-tesla-motors/tesla-s.jpg

İç tasarımı da aynen şöyle:

http://images.bwbx.io/cms/2013-07-17/feature_tesla30__02__inline605.jpg
yaw bunlar şimdi giderler kendi kendine giden motor felan yapmaya açlışırlar işin zevkini öldürürler.

yaw bunlar şimdi giderler kendi kendine giden motor felan yapmaya açlışırlar işin zevkini öldürürler.

Fenamı olur hiç efor sarfetmeden diz değdirirz virajlarda :)

Hatta modları da olur belki: Viraj mode on :
A)diz değsin
B)kol değsin
C)omuz değsin
E)kask değsin

Herkes rossi gibi dolanır ne güzel işte :p

Fenamı olur hiç efor sarfetmeden diz değdirirz virajlarda :)

Hatta modları da olur belki: Viraj mode on :
A)diz değsin
B)kol değsin
C)omuz değsin
E)kask değsin

Herkes rossi gibi dolanır ne güzel işte :p

kendi motorumda artçı olacaksam bi zevki kalmaz hocam. bu arada tesla model s yi bir kez test etme imkanı bulduk. karşımızdan araba gelirken araba gitti direksiyonu karşıdan gelen arabanın üstüne kırdı son anda tuttuk. Yani öyle güncellemeyle var olan bi sistemin üstüne kurulabilecek bir sistem değil şuan maalesef otomatik pilot

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar