GV 650 almak istiyorum lütfen yardım ...!!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hatasiz-acil-ihtiyactan-garaj-motoru-274043456/detay
bu ilandaki motor ile ciddi olarak ilgileniyorum tanıyan bilen varmı karbüratörlü ile enjeksyonlu arasında seçim yapmam gerekirse hangisini seçmeliyim dikkat etmem gereken hususlar nelerdir artıları eksileri nelerdir lütfen yardım :) çok teşekkür ederim şimdiden

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bende bir aralar çok ciddi araştırma yaptım bu motorla ilgili, gerçekten 2010 modelse (trafiğe çıkış değil model yılı) karbratörlülere göre daha az sorunlu motorlar diye biliyorum.

karbratörlünün sorunlarınıda kısaca geçeyim;
-orjinal konjektörü yanıyor değiştirmek gerekli
-statörü sorunlu, en 500 statörü yurtduşından getirip takmak gerekli.
-bobinlerde problem çıkabiliyor
-radyatör kanallarından motor yağına su karışıp yatak sarma olayı var.
-2006-2007 modellerde gidon civataları kısa, bu sebeple kırılıp gidon elinizde kalabiliyor.
-deposundan benzin sızıntısı yapıyor bazı modellerde, fakat çözümü basit.

şekli itibari ile çok güzel bir motor, seven adama yukarıda yazılanlar kolay ve çözülebilir problemler. gerçektende hepsinin çözümü var ve sorunsuz kullanan bir sürü insan var. eğer alacak olursanız bu sorunları sahibine sorun ve mutlaka expertiz yaptırın hyosung ustası-servisi olsun.

teşekkür ederim sağol verdiğin bilgiler için linkini koyduğumilanı inceleme fırsatınız oldumu ? bu motora ne dersiniz ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar