Kaliteye boşamı para ödüyoruz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir kaçkere castrol olmadığı için ipone almıştım vitesler takır tukur olmuştu castrole devam

bir kaçkere castrol olmadığı için ipone almıştım vitesler takır tukur olmuştu castrole devam

Yeni konu açmayayım bende yağ durumundan sıkıntılıyım serviste 2000 km sonra değişecek diye shell koydurdum fakat motor bi isteksiz gibi çekmez gibi bi değişik oldu. Beni sinir ediyor kalkışta falan titreyerek ( motor ısısı normalken) şimdi bu yağı 1000 km sonra değiştircem scooter için ne önerirsiniz? Motul scooter power (ismi buydu galiba) varmış daha seri oldugunu falan söylediler, sizin düşünceniz neler?

Yeni konu açmayayım bende yağ durumundan sıkıntılıyım serviste 2000 km sonra değişecek diye shell koydurdum fakat motor bi isteksiz gibi çekmez gibi bi değişik oldu. Beni sinir ediyor kalkışta falan titreyerek ( motor ısısı normalken) şimdi bu yağı 1000 km sonra değiştircem scooter için ne önerirsiniz? Motul scooter power (ismi buydu galiba) varmış daha seri oldugunu falan söylediler, sizin düşünceniz neler?
Ben pcx kullanirken ipone koyduruyordum Ataberkte. Ama tavsiyem castrol. Su an duke'a castrol koyuyorum. Gayet akici ve yumusak. Vitesler şıkır şıkır. Acikcasi ben bu yag isinin birbirine yakin markalarda tamamen ayni oldugunu dusunuyorum. Sanirim yuksek hacimli motorlarda veya yaris amacli uretilen motorlarda cok fark oluyor. Oyleyse hesapli ve kaliteli castrolle devam.

Yağ konusu açılmışken 6 şişeden beri castrol yağ kullanıyorum son 3 yağ değişiminde 15w50 kullanıyorum bundan önce hep 10w40 kullanıyorum ama yağ ısınınca vitesler zor geçiyor dün metroda castrol power 1 in 15w50 nin kutusu değişmiş acaba yağın içeriği de mi değişmiştir
Birde bu speedol dediginiz yağı ufak cc motorda kullanıp memnun olan var mı

Bende scooter için motul scooter expert 10w40 düşünüyorum ama hiç yorum bulamadım. Hakikaten yok mu bunu kullanan?

Castrol actevo var birde kullanıcıları acayıp derece memnun mineral yağ olmasına rağmen

speedol yağ ile diğer yağ arasındaki farkı anlatan bir video gördüm eğer böyleyse bir daha ki yağ değişiminde speedol koymayı düşünüyorum

Var abi KMA'dan guncel bilgi alip yazarim

Hocam kma'nın sitesine girince gördüm, varmış. Pro ve Power serisi ilgimi çekti, bakayım ilerde. Yalnız speedol'un kendi sitesinde yoktu o ilginç geldi.

Hemen devamını getireyim; sym hd2 için pro mu yoksa power mı önerirsiniz? 16" jantlı 171cc enjeksiyonlu scooter. 10w40. Bu bahane ile şirinevlerde şubesi açılmış eylülde, onu da öğrenmiş oldum. Aldığım kişi sağolsun balataları ebc takmış, bittiğindede yine oraya gider bende ebc alırım, hoşuma gitti.

http://www.k-ma.com.tr/tr/794/SPEEDOL PRO SCOOT/

http://www.k-ma.com.tr/tr/779/SPEEDOL POWER SCOOT/

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yağ konusu açılmışken 6 şişeden beri castrol yağ kullanıyorum son 3 yağ değişiminde 15w50 kullanıyorum bundan önce hep 10w40 kullanıyorum ama yağ ısınınca vitesler zor geçiyor dün metroda castrol power 1 in 15w50 nin kutusu değişmiş acaba yağın içeriği de mi değişmiştir
Birde bu speedol dediginiz yağı ufak cc motorda kullanıp memnun olan var mı
10w-50 daha kalin yagdir. Eger motor toleransi 10w-40 icin uretilmisse, motor isininca kalin yag problem cikarabilir.

10w-50 daha kalin yagdir. Eger motor toleransi 10w-40 icin uretilmisse, motor isininca kalin yag problem cikarabilir.

Kitabında 15w40 koyun diyor şu çok methedilen speedol yağı bir deniyim eğer vitesler sıkıntılı ise senin dediğin yağı kullanırım teşekkürler

Bütün yağlar aynıdır. Zaten 3-5 fabrika yağ üretiyor, kalanlar ise kendi markasını basıp varsa katkısını koyup şişeliyor. Yağın litresine 50 lira para verilir miymiş ? Çok zenginiz çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar