ön cam elimde mevcut sıfır şekiled montajlanmamış halde duruyor ilgilenirseniz burdan mesaj atabilirsiniz
parçanın pahalı ve ulasılamaz olduğunu düşünmüyorum,merkez yedek parça ve delta motorlu araçlar iş görüyor bu konudahaklısınız ama bana bu konuda nasl yardımcı olursunuz bende cılıo 4 var buarada sadece servıs konusunda sıkıntılar yedek parcalar cok pahalı dedıler bana bende korktum bu yuzden aklım karıstı yoksa aklım gv de tabıkı
ön cam elimde mevcut sıfır şekiled montajlanmamış halde duruyor ilgilenirseniz burdan mesaj atabilirsiniz
Selam arkadaşlar. bana yardım edebilecek çıkarmı bilmiyorum. motorum da rolanti yükselmesi başlamıştı antalya da olduğum için pek anlayan yok neyse bi arkadaş buldum dediğine göre selenoid valfi arızalıymış.birkaç otmobil selenoidini denedikten ve olmadıktan sonra koreden sipariş verdik geldi. taktık velhasılı kelam rolanti yine düşmedi. bu arada belirteyim iki gv 250 var ikisinde de aynı sorun var tamirini de aynı anda götürüyoruz.biri 2009 diğeri 2010 model.neyse tamircimiz makinaya bağlamamız gerekiyor dedi.makinsı bugün geldi arızayı görüyoruz arıza kodunu ecu dan siliyoruz fakat rolanti yine 6000 7000 lere çıkıyor. vede ecu hala FI aracılığıyla 27 hata kodunu(selenoid valfi) veriyor. bir bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
#canpolatd, Hava filtresinin temiz olduğundan emin olun. Bende bir defa FI yanmadan rolenti dalgalanma yaptı. Hava filtresini ve valfin girişini temizleyince düzeldi.
Antalya Motodizaayn Yunus Emre Bünyat Hyosung ile ilgili çalışmıştır. Bilgi alabileceğiniz ustadır.
https://www.facebook.com/FiReMaN82?fref=ts
Arkadaşlar merhaba;
Motoru nasıl boşa alıyoruz yafu :jocolor:
Vuracam kendimi yeminlen![]()
En iyi site hoysungsoorce ancak oradan siparisleri uygun ve cabuk almak istersen ben arkadaslara yardimci oluyorum nakliye daha uyguna geliyor ve gumruk meselesinde yardimci oluyorum istersen ozel mesajla yaz yardimci olayimArkadaslar merhaba, Gv 250 nin parcalarını bulabileceğim önereceginiz yerli ve yabanci siteler var mı ?
Arkadaslar merhaba, Gv 250 nin parcalarını bulabileceğim önereceginiz yerli ve yabanci siteler var mı ?