Tavsiye Alabilirmiyim?

Merhaba sayın forum üyeleri.
Günlük git-gel 2 km yolum var artık sıkılmaya başladım ve bir scooter almaya karar verdim.
Sorun çıkarmayacak kalitede bir scooter arıyorum aklımda birkaç tane var iyi kalitede olduklarını biliyorum.
Yamaha Cygnus L
Kymco Agility
SYM Fiddle 2

Model olarakta 2010 sonrası iyidir diye düşünüyorum.
Bunlardan birini almaya niyetliyim 3.000 TL civarı verebilirim sizin fikirlerinizide almak istiyorum işte şu markanın bu modeli sorun çıkarmaz ve daha uygun gibi.Sadece scooter olacak bunuda belirteyim ve ilk motorum olacak.

Yazıklar olsun www.motosiklet.net işe yarar bir platform olduğunu düşünmüştüm yanılmışım.
Yazık size acınası halinize.
Bilgilerinizi içinizde tutun sakın kimseye söylemeyin elleriniz eskimesin.

Konu laf itelemek olunca nasilda yazan bi soytarı çıkıyor.
Forum hakkındaki düşüncem yerindeymis.
Ha biriside çıkıp diyecektir yanlış yere acmissin falan filan bende ona şimdiden diyorum bu forumun yöneticileri ve ayakcilari yokmu ellerinemi yapışıyor.

Kimse sana fikir vermek mecburiyetinde degilki, fikir verilmeyince hakaret ediyorsun kızıyorsun

Bir yerlerde bir adam vardı Eşekle konuşan. Bir gün içinden çıkamadığı bir konuyu Eşeğe danıştı ondan yardım istedi bülbül gibi boş muhabbete bayılan Eşek lal olmuştu, adam öfkelendi Eşeğe bağırmaya başladı etrafta konuya kulak kabartan İnsanlar hemencecik geldiler Eşeğin yanına be adam ne diye bağırırsın Eşeğe diye sorduklarında adam bir malumatım oldu Eşeğe sordum ama fikrini benimle paylaşmıyor. İnsanlar daha sonra Eşeğe dönüp ne diye cevap vermiyorsun adama diye sorduklarında Eşeğin dönüp adama verdiği cevap ''Kimse sana fikir vermek mecburiyetinde değilki.''

Dikkat cekmeye calisiyo yada simarik zengin bebesi

Sayın md054 zengin bebesi olduğumu nasıl düşünebildiniz siz burada konuyu açanın ilk mesajını okumuyormusunuz?
Sabah akşam 1'er km yürüyorum ve artık sıkılmaya başladım demişim zengin olsam yürürmüyüm ve 3000 TL civarı birşey istemişim yani 2 maaşımı motora vereceğim zengin olsam neden tavan fiyatı yüksek tutmayayım.
Ha 3000 TL sizi zengin gösteriyorsa siz harbiden fakirsiniz.
Aklınızın ermediği konularda fikir sahibi olmayın.

Sayın md054 zengin bebesi olduğumu nasıl düşünebildiniz siz burada konuyu açanın ilk mesajını okumuyormusunuz?
Sabah akşam 1'er km yürüyorum ve artık sıkılmaya başladım demişim zengin olsam yürürmüyüm ve 3000 TL civarı birşey istemişim yani 2 maaşımı motora vereceğim zengin olsam neden tavan fiyatı yüksek tutmayayım.
Ha 3000 TL sizi zengin gösteriyorsa siz harbiden fakirsiniz.
Aklınızın ermediği konularda fikir sahibi olmayın.

Müdür senin sorunun ney trolluk yapmayami geldin buraya? Konusmalarina biraz ceki duzen saygi kat. Bir soru sorup cevaplanmayinca bana iphone 6s alinmadi diye aglayan pelinsulara donusup butun forum halkina hakaret etmissin kim seni mabadina takarda ciddiye alir bende almiyorum

Müdür senin sorunun ney trolluk yapmayami geldin buraya? Konusmalarina biraz ceki duzen saygi kat. Bir soru sorup cevaplanmayinca bana iphone 6s alinmadi diye aglayan pelinsulara donusup butun forum halkina hakaret etmissin kim seni mabadina takarda ciddiye alir bende almiyorum

Sayın md054
Benim sizinle konuşma üslubuma bakın birde sizin benimle konuşma üslubunuza bakın.
''kim seni mabadina takarda ciddiye alir'' bunu okuduktan sonra md054 beni mabadına takmışki mesaj atmış hemde iki kez dedim.

Başka bir konunun altında tesadüfen denk gelen bir mesajı paylaşıyorum geçen yıl yazılmış.
''Aynı konuyu bende açtım cub bölümüne. Dünden beri cevap veren olmadı. Kaç kişi görmüş biri tek yorum atmamış. Mt ailesi çok yardım sever çoook. Dikkatlerini çekmek istiyosan cevap versinler istiyosan 600rr başlangıç diye konu aç''
Bu olay kaçkez tekerrür etti kimbilir.

Mersin İl Temsilcisi
Önyargılı olma lütfen.
Çok kişi aktif olabilir ama tecrübesi yetersizdir belki..?
Ben yıllardır buradayım ve mesajlarının yarısından çoğu yardim çağrılarına cevaptır.
Ayrıca, şöyle bir forum içi arama yapsaniz, ortalama her gün aynı sizin mesajinizdan en az bir tane açılıyor. Siz de bir sene aktif olun anlarsınız..
Ayrıca, bir merhaba, bir tanıtım, düz yol mu toprak yol mu, uzun yola çıkma ihtimali, tecrübe ve ehliyet durumu bilgisi vermeden direk sormussunuz.
Scooterlardan pek anlamam ama tekeri ne kadar geniş olursa o kadar sağlıklıdır.
Ayrıca yarı otomatik vitesli bir cup daha sağlıklıdır. 100cc lık bir cup hem vergiden muaf tutar hem daha sağlıklıdır. 1000 TL ye alabilirsiniz.
Her şey motosiklet seçimi de değil. Kaskı var montu var, koruması var...
İyi araştırın derim.
Haa, bir daha da genele hakaret içeren mesajlardan önce, hayırdır bir üslup hatası mi yaptım diye bir sorun lütfen.
Admini var, ayakcisi var demissiniz.
Burada paylaşım için varız, uşaklık yapmak için değil.
Ve ayrıca, burası öyle bir forum ki, öyle densizlik edeni banlayip mesaj silen nöbetçi yoktur. Zaten forum kullanıcıları gerekli sevgi saygı ve anlayış icinde, bu harici safrayi dislarlar.. Tanık olmuşsunuzdur.
Bir de iyi usta seçiniz son olarak..
Tekeriniz düz bassin

100 lük lifan tay100 işinizi görür diģer çinlerdan farki bi sibop fazla olması , anlattığiniza görede uzun yola gitmiyeceksiniz cup sizin işinizi görür 3 bin tl yerine 1200 tlye alır üstünede ekipman alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar