SEPETLİ MOTOSİKLET

Merhaba arkadaşlar:motoruma yan sepet ilave etmek istiyorum.Bu işlemi yaptıran var mı?Sepetli motor kullanan var mı aranızda?Ayrıca sonradan sepet takarsak bu işlemin bürokratik işlemleri nelerdir?Pulsar 200 e sepet taktırmayı tavsiye eder misiniz?Selamlar

ne alaka?eski BMW ler daha mı güçlü?Maksat ailece gezmek?Ural ile gezen aileler var.Ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dostum mevzu güç değil zaten 50cc moped e de sepet takan var fakat klasik bir görüntüye sahip olduğu için sepet yakışıyor. Kendin diyorsun eski BMW ler Urallar bunlar hep retro klasik motosikletler bunlara zaten sepet yakışıyor ama pulsar naked bir motosiklet spor modern bir dizaynı var sepet yakışırmı sence biraz mantıklı düşün :sunny:

Yadirgayan olur illaki ama sepetin guzelligi apayri verdigi haz muthis. Olmaz mi olur neden olmasin siz mutluysaniz milletin dedikleri bos laflar. Ama sepet biraz masrafli olur gibi bunu da goze almaniz lazim.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Normal bir sepet bu motosiklette çok sırıtır.Motosikletin tasarımına uygun bir sepet lazım.O tarz bir sepette motosikletin fiyatına yakın olur diye düşünüyorum.Türkiye'de bildiğim kadarıyla bu tarz işlerle uğraşan pek yok.
Sport ve naked motosikletlere yurtdışında sepet uygulaması yapan tonla insan var.Bunlarda bir kaç örneği.

sportbikeSidecar-L.jpg

1100rt1.jpg

dj-sport-makes-sure--2_600x0w.jpg

Expedition-Sidecar-on-a-BMW-R1200GSA-2-1024x692.jpg

Kazasiz belasiz surusleriniz olsun guzelmis, fakat birsey sormak istiyorum sepetin altinda iki teker mi var ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar