- Konu Yazar
Arkadaşlar merhabalar. İstanbul'dan herkese merhabalar.
Bir motor almayı ciddi şekilde düşünüyorum.
Gerek görüntüsü gerek sesi gerekse tok duruşu nedeni ile Chopper/Cruiser almayı düşünüyorum.
Ancak o kadar çok marka Model var ki insanın kafası karışıyor.
Kask Mont vs. 0 alacağım için geriye cebimde 7 bin civarı bir para kalmakta.
Peki soru şu. Hangisini almak lazım?
Herkes Japon al diyor. Sağlamdır vs. diyerek. Doğrudur sağlamdır ama piyasada benim bütçeme uygun Japon (Yamaha, Honda, Kawazaki) bulmak çok zor. Olanda neredeyse benle yaşıt.
Sizlerin önerisi nedir bu yeni başlayacak arkadaşınıza?
Yüksek hızlar (120 140) düşünmüyorum. Sakin sakin takılmak istiyorum sağ şeritte. Ama yanımda artçı varken de beni yokuşta yüz üstü bırakmasın istiyorum. Yada her 20 30 dakkada bir motoru dinlendirmek zorunda kalmak istemiyorum.
Bir ara Keeway ve Hyosoung (nası okuyacağımı bile bilemediğim marka :queen
baktım ancak gidip görüştüğüm bir motor tamircisi arkadaş bana onlar çöp uzak dur parçası vs bulamazsın dedi.
Yaşım çok genç olmasada Ruhum hala genç :bounce: Oyüzden böyle Naked tarzı yada Honda CBF tarzı bişi asla düşünmüyorum. Doğrudan ne istediğini bilen biri olarak soruyorum.
O kadar marka arasından hangisine yoğunlaşmam gerekiyor sizce?
Gözüme kestirdiğim markalar :
Hyosoung
Kawazaki (ama bulmak çok kolay değil)
Keeway
Honda
Asla dediğim markalar
Kuba ve Regal.
Birde başlangıç olarak 250 ilemi başlamak lazım 650 ilemi?
Nasılsa ileride yükseltirim diye düşünüp başlarda temkinli sürerim diye ekleyip 650 alsam nasıl bir sıkıntı yaşarım?
Ve son olarak (aslında bunu ayrı bir başlıkta açmak daha makül ya neyse) yine acaba diyorum Korumalı pantolon almak yerine direk dizlik mi alsam?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Bir motor almayı ciddi şekilde düşünüyorum.
Gerek görüntüsü gerek sesi gerekse tok duruşu nedeni ile Chopper/Cruiser almayı düşünüyorum.
Ancak o kadar çok marka Model var ki insanın kafası karışıyor.
Kask Mont vs. 0 alacağım için geriye cebimde 7 bin civarı bir para kalmakta.
Peki soru şu. Hangisini almak lazım?
Herkes Japon al diyor. Sağlamdır vs. diyerek. Doğrudur sağlamdır ama piyasada benim bütçeme uygun Japon (Yamaha, Honda, Kawazaki) bulmak çok zor. Olanda neredeyse benle yaşıt.
Sizlerin önerisi nedir bu yeni başlayacak arkadaşınıza?
Yüksek hızlar (120 140) düşünmüyorum. Sakin sakin takılmak istiyorum sağ şeritte. Ama yanımda artçı varken de beni yokuşta yüz üstü bırakmasın istiyorum. Yada her 20 30 dakkada bir motoru dinlendirmek zorunda kalmak istemiyorum.
Bir ara Keeway ve Hyosoung (nası okuyacağımı bile bilemediğim marka :queen
Yaşım çok genç olmasada Ruhum hala genç :bounce: Oyüzden böyle Naked tarzı yada Honda CBF tarzı bişi asla düşünmüyorum. Doğrudan ne istediğini bilen biri olarak soruyorum.
O kadar marka arasından hangisine yoğunlaşmam gerekiyor sizce?
Gözüme kestirdiğim markalar :
Hyosoung
Kawazaki (ama bulmak çok kolay değil)
Keeway
Honda
Asla dediğim markalar
Kuba ve Regal.
Birde başlangıç olarak 250 ilemi başlamak lazım 650 ilemi?
Nasılsa ileride yükseltirim diye düşünüp başlarda temkinli sürerim diye ekleyip 650 alsam nasıl bir sıkıntı yaşarım?
Ve son olarak (aslında bunu ayrı bir başlıkta açmak daha makül ya neyse) yine acaba diyorum Korumalı pantolon almak yerine direk dizlik mi alsam?
Cevaplarınızı bekliyorum.