ilk motorum KTM RC 250 kavuştuk sonunda :)

merhabalar mt uyelerı gecen hafta bir sürü sorun yaşadım felan filan zaten biliyorsunuz bugun kaskımı ve motorumu aldım plakası cıkmadıgı ıcın bayide hala motor yarın 12 gibi nasip olursa komple alıcam :) . üstüne oturunca sanki r6 ya biniyormuş gibi hissettim ama altımda sanki küçük kaldı biraz iri yarı bi insanım :p . yorumlarınızı beklıyorum :mrgreen:.aslında ilk motorum sayilmaz köyde 125 cc ve 100 cc vitesli motorları cok kullandım ve mobiletin tepesinden inmedim ama umarım fazla gelmez yarın görücez bakalım :queen:.bu arada kaskı 1500 e aldık sigorta 730 tuttu 720 de olabılır ama 700 küsürdü :D . kasko yaptırdık gelecek aya aktif olcakmiş 2.5 milyar o tuttu motoru 16.250 ye aldık peşinde bu indirimi yaptılar .

hayırlı olsun bizim aramızda lakabı traktör dür :p abssi çok güzel çalışıyor :)

canım babam :queen: diye sarılasım geldi babana , hayırlısı olsun kazasız belasız ktm ninde repsolu ayrı güzel miş.

Dostum hayirli ugurlu olsun. Sele olarak powerparts sele bakabilirsin. Guzel makina, KTM kullanan adam, donup baska markaya bakmaz bir daha.
Bence kucuk falanda durmamis. Zaten 200/250 cc segmentinde boyutlar hemen hemen ayni motorlarda. Umarim kaza bela olmadan uzun yillar binersin. Kendim almis gibi sevindim :)

Edit: Motoru teslim alirken sele altinda ki takim cantasina bak. Bazilarinda cikmiyormus.

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah. İlk zamanlar dikkat et, fazla gazlama, rodajını iyi yap :)

canım babam :queen: diye sarılasım geldi babana , hayırlısı olsun kazasız belasız ktm ninde repsolu ayrı güzel miş.
aslında babam değil aldığımız yerin sahibi :) sattıkları urunlerı ogle koyuyolarmiş bende telefonumdan cekılmıştık bırde atayım dedım :) amin teşekkürler bu sanırım honda repsolunden değil kendi rengi turuncu olması gerekıyor

Dostum hayirli ugurlu olsun. Sele olarak powerparts sele bakabilirsin. Guzel makina, KTM kullanan adam, donup baska markaya bakmaz bir daha.
Bence kucuk falanda durmamis. Zaten 200/250 cc segmentinde boyutlar hemen hemen ayni motorlarda. Umarim kaza bela olmadan uzun yillar binersin. Kendim almis gibi sevindim :)

allah razı olsun teşekkrüer aynen oyle ktm bagımlıgıgı diye birşey gerçekten var :pl: . yorumun beni çok mutlu etti tekrar teşekkürler sele içinde araştırıcam ama koruma takozu olayını cozemedım hala onu nasıl halledicez artık kısmet

hayırlı olsun bizim aramızda lakabı traktör dür :p abssi çok güzel çalışıyor :)

teşekkürler acaba bu kötü manadamı yorumlamam lazım abssi kötümü yoksa tıkır tıkır calışıyor maşallah tarzı bir yorummu :mrgreen:

hahhahahhahha surata bak surata nasılda sırıtıyor :queen:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan :)

hahhahahhahha surata bak surata nasılda sırıtıyor :queen:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan :)

abi dünyanin en mutlu ınsanı bendım o zaman nasıl sırıtmasın 3 saatlik uykuyla 1 haftadır toplam 20 saat anca uyudum cok teşekkürler bu arada :rendeer:

Hadi hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah. İlk zamanlar dikkat et, fazla gazlama, rodajını iyi yap :)

amin teşekkürler öneriniz için saoulun rodajı cok tıtız davranıcam zaten acemiyim oyle deviri 6 k nın ustune cıkcak bir duruma girmem :)

aslında babam değil aldığımız yerin sahibi :) sattıkları urunlerı ogle koyuyolarmiş bende telefonumdan cekılmıştık bırde atayım dedım :) amin teşekkürler bu sanırım honda repsolunden değil kendi rengi turuncu olması gerekıyor

babayla da resim isterim o zaman :cherry: katkısı bayağı olmuştur herhalde alırken ,tabiiki repsol ü yok ktm nin ben kendi motorumu övüyorum arada :queen:

Kardeşim hayırlı Olsun 😊 Üstünde büyük durmamışsın, dik oturduğundan sana öyle gelmiştir.Üstüne yatınca bak birde :)

Keşşşkkeeee benim olsa :mrgreen::mrgreen: Şaka şaka Allah kaza bela vermesin düstügü günü göstermesin çok güzel makina .. Güle güle kullanın :)

Hayırlı olsun.250cc ve 16.000 fiyatı olan motora 2.500 kasko ücreti çok yüksek değil mi?

Hayırlı olsun.250cc ve 16.000 fiyatı olan motora 2.500 kasko ücreti çok yüksek değil mi?

ilk aracım oldugu ıcın sanırım bilmiyorum en ucuz 2400 verdiler valla ordakı birçok kişi yaptırmana gerek yok dediler . 21 yaşındayım ilk aracım oldugu ıcın oyle sanıyorum ama banada cok pahalı geldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar