motorla 7.000 Km yi devirdik kazasız belasız çok şükür. Genel olarak çok memnunum daha önceki bahsettiğim konuların üstünden tekrar geçmeyeceğim. Farklı olarak yağmurda 140 km kadar yol yaptım lastikler ve fren sistemi gerçekten başarılı. Yağmurda bile güvenle frenliyebiliyorsunuz. Ayrıca son hız konusuna da açıklık getiriyim. Arka arkaya 2 kere 167 de kesiciye girdi makina. Düz yolda 167 den fazlasını görmek imkansız gibi![]()
rc mi kullanıyorsun senıyyyy igrençsin !!!! :queen:
Abi ne anlıyolar şu KTM'den çözemedim gitti![]()
merhaba bende araniza yeni katildim sali gunu bir aksaklik cikmazsa kavuscagiz. birsey sormak istiyorum rodajda yag koyuyormuyuz ve ne gibi puf noktalari var ve en iyi yag hangisi ?
Ilk 1000 km yaga dokunma. Bu sure boyunca 5 bin deviri gecmemeye calis. Rodaj bakiminda yagi degistirir servis. Tavsiyem Castroll tam sentetik. Benim ki pamuk gibi oldu![]()
Ahaaa heyecanlı bir kişi daha :flower: Şimdi senin rüyalarına falanda giriyordur hatta sen bu gece uyuyamazsın ben sana söliyim![]()
Hocam benim boy 1.85 in üzerinde Rc mi yoksa Duke mi daha uygun durur altımda)
benim boyum 1.81 ben bir sorun cikcagini sanmiyorum ama oturunca size detayli bilgi veririm![]()
Hocam benim boy 1.85 in üzerinde Rc mi yoksa Duke mi daha uygun durur altımda)
Bu arada gokberk kendini imha etmemiştir inş. ilk günden. Forumda pek gözükmüyor :wiinkk:
rc mi kullanıyorsun senıyyyy igrençsin !!!! :queen:
berk senin ne işin var burda yasen tenere başlığına baksana
hala içinde ktm sevgisi var dimi
bu hafta veriyim motoru sana istersen
![]()