Oto Vlog Denemem Ali in Action

Sj4000 le bende gecnlerde ilk cekimi yaptim kaska takip pcye atip izledim isil guzel oldugu surrwce kaliteli cekiyor bi turlu forsat bulup buraya yukleyemedim

Mersin İl Temsilcisi
Dostum bu movie maker calistiriyorum ama yüklerken sorun çıkıyor. Nasıl hallettin. Hangi explorer ve hangi movie maker versiyon kullaniyorsun?

Fikir çok güzel, kalite de çok iyi. Açar açmaz yok artık dedim, çok iyi olmuş genel olarak. Bana göre tek sorun müzik. Ben genelde oradaki muhabbet için açarım videoyu ama senin videoda müzikten hiçbir şey anlayamadım kapattım :) Başarılar dilerim.

Fikir çok güzel, kalite de çok iyi. Açar açmaz yok artık dedim, çok iyi olmuş genel olarak. Bana göre tek sorun müzik. Ben genelde oradaki muhabbet için açarım videoyu ama senin videoda müzikten hiçbir şey anlayamadım kapattım :) Başarılar dilerim.

Çoğu yer müzik yok. Mecburen radyoyu bastırmak için müzik koydum. Fakat onuda kısık sesle koydum. Çünkü telifhakkı yedim . Radyoda güncel pop şarkılardan youtube videomun sesini kapatınca, telif hakkı olmayan müzikler ile bastım videoyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar