Yahu adam cg nin üstüne yatarsam kaçgörürüm dememiş ne güzel bir soru sormuş, bilgi almak istemiş. Bu kadar tepkili olmaya gerek yok,forum bunun için var
Cevap yazanlar alınmasın, bence sadece soruş şekli yanlış. Şair burada diyorki; Arkadaşlar , o paraya değer mi ? Gerçekten farkı bir haz verir mi? Daha önce yapanlar ne hissetti ? Gaza gelip yere yapışır mıyım ? Vb.
Google sonuçta makina, duyguları yok, forum da bunun için var zaten, herkes kendi üslubunda , içine duygu katarak, insani hislerini paylaşarak anlatsın diye...
peki bu pistten eskisehirde yokmu ya arastirdim ama bulamadim izmir ve istanbul cikiyor sadece
eskişehirde yok malesef
Bende de r25 var, ilk fırsatta haberleşip gidelim bence , sonrada oturup yazarız bu konuyameraba arkadaslar ben yaklasık 6-7 aydır r25 kullanıcısıyım. malum istanbulun yolları yuzunden cok fazla keyif alamıyorum. istanbyl parkta veya baska surebılıcegım bır pist varmıdır varsa fiyatı nedir bilen varsa soyleyebilir mi
İzmirde pist günü etkinliği olmuyor, belki yılda bir kere organize olunursa yapılıyordu. Daha çok araba üzerinden dönüyor iş. Pist pist değil zaten, yamalı pist mi olur ne asfalt ne güvenlik. Yoldan çıkıp da reklam tabelalarını kadar giden var. İzmit zaten motosiklete kapalı. Bu seneki yarış takviminde türkiyedeki hiç bir yarışın olmayışı da yarışçıları çok memnun etti(!)